Καλησπέρα, μόλις αγόρασα τον 16lt και έχω μπερδευτεί με τις ρυθμίσεις. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.
Στις οδηγίες γράφει 3 επιλογές:
1η - λειτουργία σαν καθαριστής αέρα, η ένδειξη με εικονίδιο το σπιτάκι θα αναγράφεται.
2η - λειτουργία σαν αφυγραντήρας, οι ενδείξεις με το εικονίδιο το σπιτάκι και την σταγόνα θα αναγράφονται ΚΑΙ η ένδειξη με το σπιτάκι θα αναβοσβήνει αργά και η ένδειξη με την σταγόνα θα παραμένει μονίμως ενεργή.
3η - λειτουργία και τα δύο (καθαριστής αέρα και αφυγραντήρας), και οι δύο ενδείξεις θα αναγράφονται.
Εγώ όμως έχω τα εξής:
1η - σταθερό μόνο το εικονίδιο με το σπιτάκι (οπότε λειτουργεί μόνο ως καθαριστής αέρα - ΟΛΑ ΟΚ ΕΔΩ).
2η - σταθερό το εικονίδιο με το σπιτάκι και αναβοσβήνει η σταγόνα (δηλαδή το αντίθετο από την 2η λειτουργία που έγραψα πιο πάνω - όπου είναι αυτό που γράφει στις οδηγίες χρήσης.
3η - αναγράφονται και τα δύο εικονίδια αλλά αναβοσβήνουν - δεν ξέρω αν είναι η 3η επιλογή στις οδηγίες χρήσεις που έχω πιο πάνω.
Επίσης, τον άνοιξα και γράφει εδώ και ώρα ποσοστό υγρασίας 30-34%, είναι δυνατό αυτό? Σίγουρα έχει υγρασία το σπίτι, και βγάζει κρύο αέρα (χρήση εδώ και καμία ώρα).