What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
gkeleni91

Καλησπέρα, μόλις αγόρασα τον 16lt και έχω μπερδευτεί με τις ρυθμίσεις. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.
Στις οδηγίες γράφει 3 επιλογές: 1η - λειτουργία σαν καθαριστής αέρα, η ένδειξη με εικονίδιο το σπιτάκι θα αναγράφεται.
2η - λειτουργία σαν αφυγραντήρας, οι ενδείξεις με το εικονίδιο το σπιτάκι και την σταγόνα θα αναγράφονται ΚΑΙ η ένδειξη με το σπιτάκι θα αναβοσβήνει αργά και η ένδειξη με την σταγόνα θα παραμένει μονίμως ενεργή.
3η - λειτουργία και τα δύο (καθαριστής αέρα και αφυγραντήρας), και οι δύο ενδείξεις θα αναγράφονται.

Εγώ όμως έχω τα εξής:
1η - σταθερό μόνο το εικονίδιο με το σπιτάκι (οπότε λειτουργεί μόνο ως καθαριστής αέρα - ΟΛΑ ΟΚ ΕΔΩ).
2η - σταθερό το εικονίδιο με το σπιτάκι και αναβοσβήνει η σταγόνα (δηλαδή το αντίθετο από την 2η λειτουργία που έγραψα πιο πάνω - όπου είναι αυτό που γράφει στις οδηγίες χρήσης.
3η - αναγράφονται και τα δύο εικονίδια αλλά αναβοσβήνουν - δεν ξέρω αν είναι η 3η επιλογή στις οδηγίες χρήσεις που έχω πιο πάνω.

Επίσης, τον άνοιξα και γράφει εδώ και ώρα ποσοστό υγρασίας 30-34%, είναι δυνατό αυτό? Σίγουρα έχει υγρασία το σπίτι, και βγάζει κρύο αέρα (χρήση εδώ και καμία ώρα).

Username