What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
GEORGIOS Τ

προτίμηση tp-link 500 είναι πιο φθηνοί και από την 320 και είναι καλύτερη περιστρέφεται κιόλας έχει πιο πολλές δυνατότητες που θα τις χρειαστείς αργότερα η πρόταση είναι για το φύλο που θέλει να εγκαταστήσει δύο κάμερες στην αυλή του έχω να φανταστείς την έχω βάλει ταράτσα μεσολαβή και η πλάκα και ότι ήχος και πιάνει άνετα και μία από τις δύο την έχω βάλει από τον πέμπτο σε πυλωτή να ελέγχει το πάρκινγκ αλλά εκεί έχω χρησιμοποιήσει ενδιάμεσα ένα tp-link ενισχυτή στη μεράντα παίρνει το σήμα από το router και από την περάντα το στέλνει κάτω στο πάρκινγκ με εκατοστάρι internet πιάνει πάρα πάρα πολύ καλά στο πάρκο να φανταστείς ότι πιάνει καλύτερα και από το κινητό με 24άρι που είχα όμως παλιά έπιανε ελάχιστα ίσα-ίσα που το βγαλε πάλι με ενισχυτή βέβαια αλλά με πολλά κολλήματα στο κατοστάρι ποια είναι η άνετα και μάλιστα στο βάθος του πάρκινγκ μην τη φοβάσαι πάρε την πεντακόσια είναι και πιο φθηνή αυτή την περίοδο και είμαι καλύτερες

Username

1 Reply

George_Katsoulis

Ευχαριστώ για την ενημέρωση,ήταν βοηθητικά αυτά που γράφεις, κάτι ακόμα να ρωτήσω αν μπορείς σε παρακαλώ 1)έχει ανίχνευση κίνησης που να πιάνει ανθρώπους μόνο κ να μην στέλνει άσκοπες ειδοποιήσεις για γάτες ή μύγες κτλ? 2)έχει επιλογή ήχου σειρήνας όταν πιάνει κίνηση κ ανάβει ίσως κάποιο εντονο φως αυτή την ωρα? 3)Στα πόσα μέτρα απόσταση πιάνει και λοκαρει την κίνηση ανθρώπου για να σ στείλει ειδοποίηση στο κινητό ?
4) αφού πιάσει κίνηση περιστρέφεται κ παρακολουθεί όντως τον άνθρωπο?
5)Η ειδοποίηση στέλνεται άμεσα κ μια φορά μόνο,πχ αν μείνει αυτός κ κλέβει για 10 λεπτά θα τον τραβάει βίντεο όλη την ώρα?ποιες θα ναι οι αντιδράσεις της κάμερας από θέμα ειδοποιήσεων φωτισμού κ σειρήνας ? Ευχαριστώ κ συγνώμη αν κούρασα

Username