Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
GEORGIOS Τ

για το φίλο που αναρωτιέται για την κάμερα εξωτερικού χώρου πιάνει άνετα σε παιδιά απόσταση εγώ έχω κατοστάρει internet αλλά και με 50άρι που είχα πριν έπιανε και με 24άρια αν έχεις πάλι πιάνει η απόσταση είναι καλή ας μεσολαβή ένα πιάνει πολλές φορές καλύτερα και αυτοκινητό πιο μακριά μη σε προβληματίζει μπορείς να το πάρεις και από λάπα φωτιστικού 220 παίρνει μόνο φασικό απλά να ξέρεις όλες αυτές κάμερες έχουν τη δυνατότητα να δουλεύουνε από 100 volt αιωνια 220 και αυτό γιατί όταν μπαίνει ups αν διακοπή το ρεύμα μπορεί να δουλέψει και με 100 volt να συνδέσεις από την εφαρμογή πολύ περισσότερες από δύο κάμερες εγώ ήχο ήδη πέντε είναι πολύ εύκολες την εγκατάσταση εγώ θα σου πρότεινα στην ίδια τιμή που έχει 320 έχει και η 500 ή 510 ή 520 της ίδιας εταιρείας που περιστρέφεται κιόλας γιατί 320 και 310 που δεν περιστρέφονται είναι σταθερές κάμερες στην ίδια σχεδόν τιμή είναι και αυτές που περιστρέφονται θα χρειαστεί τουλάχιστον τιμή από τις δύο μα την έχεις γιατί παρακολουθεί την κίνηση και πιάνει μεγαλύτερο παιδίλο και δεν έχει μεγάλη διαφορά τιμές ελπίζω να βοήθησα αν έχεις κάποια άλλη απορία είμαι στη διάθεσή σου να βοηθήσω

Όνομα χρήστη