Δυστυχως δεν εχω αποψη ακομα για την μηχανη. Την παρελαβα προχθες και μου επεσε η κανατα καταλαθος στο πρωτο πλυσιμο πριν τη χρησιμοποιησω και εσπασε. Σε μια πρωτη αναζητηση η sage hellas στο site εχει μια ανταλλακτικη αλλα δεν καταλαβαινω αν ειναι συμβατη. Εχει καποιος παρομοια εμπειρια;
5 Comments
Καλησπερα. Την κανατα που γεμιζεις νερο, πισω απο την μηχανη του καφε.
Δεν έχω την μηχανή αλλά κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι. Καλύτερα πικοινώνησε με την εντιπροσωπεία εδώ Ελλάδα να σε καθοδηγήσουν +30 210 49 13 132 [email protected] για να μην χάσεις και την εγγύηση αλλά ούτε να παραγγείλεις λάθος προϊόν.
Αγγλία παίζει στα 40 λοίρες https://coffeeclassics.co.uk/product/tank-water-assy-de-uk/ οπότε στο 50άρικο υπολόγισε να έρθει η λυπητερή.
Ναι εχω σκοπο να τους καλεσω αυριο πρωι. Φανταζομαι η εγγυηση δε με καλυπτει απο τη στιγμη που μου επεσε απο τα χερια και εσπασε. Απλα ειναι το κριμα, δεν προλαβα ουτε να την χρησιμοποιησω ακομα.
Αν αγοράσεις το γνήσιο ανταλλακτικό σε καλύπτει, γιατί να μη σε καλύπτει (?) Το δοχείο νερού έσπασες όχι ολόκληρη τη μηχανή. Εφόσον δεν υπάρχει άλλη φθορά στη μηχανή δεν βρίσκω λόγο να σου καυρώσουν την εγγύηση. Ρώτα τους πάντως να είσαι σίγουρος αλλά το θεωρώ παράλογο. Είναι σαν να αγοράσεις κινητό και σου χαλάσει ο φορτιστής επειδή έπεσε στο νερό και άρα δεν καλύπτεται το κινητό απο εγγύηση. Θα πρέπει να θεωρείται αναλώσιμο.
Εύχομαι να βγάλεις άκρη !
Εχει βαση, αλλα οταν προκαλειται απο ατυχημα, κακη χρηση κλπ δεν καλυπτει η εγγυηση. Αν προκυπτει απο κατασκευαστικο λαθος ή κακη ποιοτητα υλικων τοτε ναι. Αλλα πως αποδεικνυονται αυτα τρεχα γυρευε.