What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Aliki-Mihailia

Καλησπέρα. Πολλά σχόλια λένε ότι φεύγει το "δερμα" από τα ακουστικά. Κάποιος είπε ότι καλύτερα, όταν αρχίζει να βγαίνει, να το βγάλουμε όλο. Είναι εφικτό αυτό και αν ναι, θα φαίνεται όμορφο αισθητικά;

Username

2 Replies

gio.k

Θα τα αλλάξεις μόλις χαλάσουν. Έχει στο αλι με 4 5 ευρώ σετ ανταλλακτικά. Εγώ τα άλλαξα ήδη μια φορά

4 Comments

Anna Neo

Καλησπέρα, πως έψαξες τα ανταλλακτικά? Γιατί προσωπικά δυσκολεύομαι να βρω εφόσον είναι κάπως τετραγωνισμένο και όχι οβάλ.

επίσης πήρες ανταλλακτικο και για το πάνω μέρος που ακουμπάει στο κεφάλι?

Ria_P80

θα ψάξεις headset foam cushion replacement for Xiaomi overhead.
είναι παρόμοια στο σχήμα και θα σε βολεψουν.

Ria_P80

επίσης δες πόσο παχύ είναι pad που σου δίνουν. εγώ στα δικά μου κράτησα το "μαξιλαράκι" από τα Xiaomi που ήταν πιο χοντρό και αντικατέστησαν το υπόλοιπο

Ria_P80

επίσης δες πόσο παχύ είναι pad που σου δίνουν. εγώ στα δικά μου κράτησα το "μαξιλαράκι" από τα Xiaomi που ήταν πιο χοντρό και αντικατέστησα το υπόλοιπο

Username
Αντώνης Μπασιάς

Το έχω απαντήσει σε προηγούμενη ερώτηση χρήστη ότι καλό θα είναι, μετά από κάθε χρήση, να σκουπίζεις με ένα μαλακό πανάκι το δέρμα από το λίπος, αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα ή από τον ιδρώτα, τους καλοκαιρινούς μήνες επειδή είναι ακουστικά κλειστού τύπου. Αυτή τη τακτική ακολουθώ εγώ και, μολονότι τα έχω σχεδόν δυό χρόνια, δεν έχουν πάθει τίποτα. ΜΗΝ κάνεις το λάθος να επιχειρήσεις μόνη σου να αφαιρέσεις το δέρμα. Καλό θα ήταν να απευθυνθείς στη Αντιπροσωπεία, αν θέλεις ντε και καλά να το αλλάξεις.

Username