Τους έχει τοποθετήσει κάποιος στο καινούριο j12 από το 2024 και μετά;
Διάβασα πως η Nissan προκειμένου να πετύχει καλύτερη ηχομόνωση, μεταξύ άλλων έβαλε πιο χοντρά τζάμια και οι υπάρχοντες ανεμοθραύστες για αυτό το μοντέλο δεν μπαίνουν.
See in detail the terms of use for the Product Questions
Τους έχει τοποθετήσει κάποιος στο καινούριο j12 από το 2024 και μετά;
Διάβασα πως η Nissan προκειμένου να πετύχει καλύτερη ηχομόνωση, μεταξύ άλλων έβαλε πιο χοντρά τζάμια και οι υπάρχοντες ανεμοθραύστες για αυτό το μοντέλο δεν μπαίνουν.
1 Reply
3 Comments
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αναφέρομαι στο νέο Qashqai, γι αυτό έγραψα από το 2024 και μετά. Αυτό με την μεγάλη μάσκα που κυκλοφορεί σήμερα, που πρωτοπαρουσιάστηκε τον Ιούλιο του 2024.
Είναι αυτό το μοντέλο σου;
Επιμένω στην ερώτηση, γιατί πήγα σε κατάστημα και τους αγόρασα. Ωστόσο παρότι μου είπαν πως είναι για αυτό το μοντέλο, τελικά δεν έκλειναν τα τζάμια. Επομένως θεωρώ σημαντικό το χαρακτηριστικό που ορίζει ακριβώς το μοντέλο και είναι αυτό που ΔΕΝ έχει το ασημένιο V στην μάσκα.
Α! Με την μεγαλη μασκα . (μετά τον Ιουλιο του 24) Οκ Συγνωμη. Δεν γνωριζω γι αυτο τοτε. Εγω το πηρα στις αρχες του 24.
Γραψε λαθος και συγνωμη.
Καλημέρα. αρχικά και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν υπάρχει λόγος για συγνώμη, να βοηθήσεις θέλεις. Επίσης ίσως αυτοί που πήρες να ταιριάζουν. Το πρόβλημα μου είναι πως δεν είναι σίγουρο, ώστε να τους παραγγείλω.