Υπάρχει σαν εφαρμογή το Euroleague tv να κατεβάσω; είδα που ένας φίλος παρακάτω λέει το κατεβάζεις με πλάγιο τρόπο..Δηλαδή;Ευχαριστώ πολυ!!
See in detail the terms of use for the Product Questions
Υπάρχει σαν εφαρμογή το Euroleague tv να κατεβάσω; είδα που ένας φίλος παρακάτω λέει το κατεβάζεις με πλάγιο τρόπο..Δηλαδή;Ευχαριστώ πολυ!!
2 Replies
Μάλλον εγώ θα το είχα σχολιάσει. Αρχικά να πω ότι το δοκίμασα στο 4k max που έχει νεότερο λειτουργικό και δεν είμαι σίγουρος αν τρέχει σωστά στο παλιότερο 4k. Ένας τρόπος για να περάσετε την εφαρμογή είναι ο εξής. Κατεβάστε από το appstore την εφαρμογή Downloader. Εκεί θα γράψετε στην αναζήτηση apkmirror euroleague και θα πατήσετε Go. Το τρίτο αποτέλεσμα μάλλον θα είναι το "Download EuroLeague TV APKs for Android", πατήστε εκεί και κατεβάστε την τελευταία έκδοση 1.17.13. Αλλά πριν από αυτό και επειδή τρέχετε πρώτη φορά το Downloader θα χρειαστεί να του δώσετε την άδεια να εγκαθιστά εφαρμογές από άγνωστες πηγές. Αυτό γίνεται από το μενού My Fire tv -> Developer Options -> Install unknown apps -> Downloader (OFF->ON). Για να εμφανιστεί το Developer Options πρέπει να πάτε στο My Fire tv -> About και να πατήσετε το OK 7 φορές στο Fire TV Stick 4K. Υπάρχουν άπειρα βιντεάκια στο youtube που το δείχνουν.
3 Comments
Ένας άλλος τρόπος για εγκατάσταση εφαρμογών στο firestick είναι ασύρματα μέσω κινητού. Κατεβάστε στο κινητό τo Easy Fire Tools από το playstore. Πάνω δεξιά έχει 2 κουμπιά. Το πρώτο εντοπίζει τη συσκευή/ip στο δίκτυο και το δεύτερο κάνει τη σύνδεση αφού πρώτα δώσετε την έγκριση στο παράθυρο που θα ανοίξει αυτόματα στο firestick. Μετά επιλέγετε την εφαρμογή που θα κάνετε sideload (η πλάγια εγκατάσταση που λέμε) είτε από τις εγκατεστημένες του κινητού είτε apk που έχετε κατεβασμένο στη μνήμη του κινητού.
Τι να πω…Σε υπέρ ευχαριστούμε!!!!!
Δυστυχώς δεν βλεπει το Fire TV Stick (3rd Gen). Μου δίνει no device found παρόλο που στην τηλεόραση βλέπω την home του. Κάνω κάτι λάθος Εύχαριστώ