Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Stayros_Apostolidis

Καλησπερα.Εχω ενα corsair 750W (CX750M 80plus Bronze).θα μπορει να υποστηριξει την συγκεκριμενη καρτα η οποια ζηταει min 750W; το συγκεκριμενο μπορει ανετα να υποστηριξει απο σο εχω δει μια 3060Ti και καποιες υλοποιησεις 3070.

Όνομα χρήστη

5 Απαντήσεις

Epidemic Studios

Με Corsair RMx 650W τρεχει κανονικα με 360 AIO, 14 fans 120mm (LianLi Case) και 5600x, συστημα φιλου και δουλευει αψογα.

Όνομα χρήστη
Giannis Skyline

φιλε μου 651 με λεντοταινιες και υδροψυξη μου εχει βγαλει με i7 7700k 16gb ram η 3070 ti καλυτερα παρε 750w κατηγοριας plus gold και εισαι safe υπολογιζε γυρω στο 100-120 να κοστιζει κατα προτιμηση corsair 750x αν δν κανω λαθως δες ποιο ειναι plus gold ή και platinum καλυτερα και εισαι μια ζωη και σημερα (με επιλογες να κουμπωνεις εσυ τις καλωδιωσεις και οχι να βγαζει ετοιμη καλωδιωση, τα περιεχει μεσα τα καλωδια στο κουτι μην αγχωνεσαι )

Όνομα χρήστη
oculusgr

Καλησπερα, κατοχος της εδω και μηνες με 650 τροφοδοτικο χωρις κανενα θεμα. Αν θες να εισαι πιο σιγουρος κανε τους υπολογισμους σου στο psu calculator.

Όνομα χρήστη
thanosskondras7

Πιστεύω πως όχι μην το κάνεις θα καεί το σύστημα πάρε μεγαλύτερο τροφοδοτικό και καλύτερη πιστοποίηση γτ δεν είναι να παίζεις με το ρεύμα σε αυτές τις κάρτες αλλά αν δεν μπορείς οκ

Όνομα χρήστη
panosk94

Καλησπέρα ναι μπορεί. Και λιγότερα Watt να ήταν θα μπορούσε οριακά. Αλλά για εμένα αν έχεις τόσο ακριβά υποσύστημα επένδυσε λίγο σε καλύτερο τροφοδοτικό και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και θα σου μείνει και 10χρονια

Όνομα χρήστη