Έχουμε αγοράσει το προϊόν και θέλω να ρωτήσω αυτοί που ήδη το χρησιμοποιούν με ποιο τρόπο σκαρφαλώνουν τα παιδιά (μόνα τους) πάνω στο πύργο και πως κατεβαίνουν για να το δείξω στην κόρη μου.
Μήπως είναι μικρό το κενό ανάμεσα στην βάση που πατάει τα πόδια του το παιδί και το οριζόντιο λεπτό ξύλο που είναι σαν κάγκελο στο πάνω μέρος του πύργου ώστε να περάσει ανάμεσα και να ανέβει ή να κατέβει αντίστοιχα;
2 Σχόλια
Μάλιστα, ευχαριστώ για την απάντηση και τον χρόνο σας. Είναι κάτι που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες με την πρώτη ματιά αλλά πλέον παρατηρώντας άλλους πύργους βλέπω την διαφορά όσον αφορά το κενό που έχει ανάμεσα στα ξύλα για να μπορέσει το παιδί να ανέβει μόνο του στον πύργο.
Οπότε θα πρέπει να το ανεβάζω και κατεβάζω εγώ στον πύργο όπως ήδη κάνω. Δεν νομίζω στο μέλλον που θα μεγαλώσει και άλλο το παιδί και θα ψηλώσει, να μπορεί πιο εύκολα να ανεβαίνει πόνο του στον πύργο, ίσα-ίσα θα είναι πιο δύσκολο λόγω ύψους.
Δυστυχώς φαίνεται ότι είναι η "θυσία" που έγινε στον σχεδιασμό του ώστε να είναι πολυλειτουργικό και να γίνεται και τραπεζάκι εκτός από πύργο.
Βγάλτε το μικρό ξύλο το προστατευτικό από πίσω όταν μεγαλώσει ώστε να ανεβοκατεβαίνει χωρίς εμπόδιο να βρει στο ξύλο !
Επίσης αν το αφαιρέσετε δεν επηρεάζει πουθενά την χρήση του (ούτε σαν τραπεζάκι ούτε σαν πίνακας ζωγραφικής