What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
kkonce

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω δυσκολία στην ρύθμιση της κάμερας.

Πιο συγκεκριμένα, κατεβάζω το app αλλα δεν βλέπει την κάμερα. Μου ζητάει να σκανάρω το qr code της συσκεύης, αλλα η κάμερα δεν έχει qr code επάνω. Δοκίμασα να σκανάρω το qr πανω στο χαρτί των οδηγειών αλλα τιποτα. Να σημειώσω πως ακολούθησα τις οδηγείες στο φυλλάδιο αλλα αντιμετωπίζω ακομα πρόβλημα.

Αν κάποιος έχει κάνει την διαδικασία μπορεί να μου πεί πως το έκανε;

Username

2 Replies

Stelios_Karantenizis

Καλημέρα,κατέβασε την εφαρμογή lookcam,ενεργοποίησε την κάμερα και μπες στο wifi του κινητού και στα διαθέσιμα δίκτυα θα δεις την κάμερα,μετά μέσω της εφαρμογής επέλεξε add device και θα την βρει αυτόματα.

Username
foxkid

Καλησπέρα. Δεν χρησιμοποίησα qr, απλά άνοιξε την κάμερα , φρόντισε να αναβοσβήνουν και τα 2 λαμπάκια (μπλε,κοκκινο) και συνέδεσε το κινητο σου στο wifi της cameras. Από κει μετά ανοίγεις την εφαρμογή και θα στην δείξει. Έπειτα μπορείς να συνδέσεις την κάμερα στο wifi του σπιτιού πάλι μέσα από την εφαρμογή όπως και να πειράξεις την ανάλυση κτλ .

1 Comment

kkonce

Καλησπέρα, σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Ίσως πρέπει να είμαι λίγο πιο συγκεκριμένος με τα βήματα που ακολούθησα.

Οι οδηγείες λένε να πατήσω το πάνω κουμπί της κάμερας για 3 λεπτά. Το κουμπί αυτό οι οδηγείες δεν διευκρινίζουν ποιο είναι. Χρείαστηκε να βρώ μόνος μου με δοκιμές ότι το κουμπί αυτό είναι αυτό που έχει την ταμπέλα ON/OFF και το κουμπί δίπλα ειναι το reset.

Το κρατάω πατημένο 3 δευτερόλεπτα. Αναβοσβήνουν τα λαμπάκια και μένει στο κόκκινο. Μετά πατάω το reset οπως λένε και οι οδηγείες για άλλα 3'' και αφού αναβοσβήνει γίνεται ξανά κόκκινο.

Σημείωνω πως έχω ήδη κατεβάσει το app και έχω κάνει register.

Σε αυτό το σημείο εμφανίζεται στο wifi του κινητού το wifi της κάμερας (MV11614893). Συνδέομαι αλλά το app δεν την βλέπει. Κάνω refresh ξανά τίποτα. Η εφαρμογή δεν μπορεί να δει την κάμερα και δεν την κάνει add αυτόματα.

Μια τελευταία σημείωση. Δοκιμάζω να πατήσω το κουμπί add μήπως μπορέσω να την βάλω manually, αλλα αυτό ανοίγει ενα σκάνερ που ζητάει το qr code της κάμερας. Με άλλα λόγια η εφαρμογή για κάποιο λόγο δεν βλέπει την κάμερα.

Username