Το σύνδεσα με Note 20 για να το χρησιμοποιώ με το Dex αλλά...
Ενώ φαίνεται ότι αλλάζει η γλώσσα με Cntr+Space συνεχίζει να γράφει στα αγγλικά! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Το σύνδεσα με Note 20 για να το χρησιμοποιώ με το Dex αλλά...
Ενώ φαίνεται ότι αλλάζει η γλώσσα με Cntr+Space συνεχίζει να γράφει στα αγγλικά! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
2 Απαντήσεις
Για αλλαγή γλώσσας σε τάμπλετ :
1) Το πληκτρολόγιο ΠΡΕΠΕΙ να είναι ήδη συνδεδεμένο με την συσκευή.
2) Αφού το συνδέσετε μέσω Bluetooth μετά θα μπείτε : Ρυθμίσεις > Γενική Ρύθμιση > Γλώσσα και Εισαγωγή > Πραγματικό Πληκτρολόγιο > Πάνω θα βρείτε τις γλώσσες που θέλετε να προσθέσετε.
Κάτω ( ίσως ) θα βρείτε Συντομεύσεις πληκτρολογίου (όπου θα δείτε τι ισχύει για κάθε συντόμευση).
Για αλλαγή γλώσσας : Shift και Space.
Δοκίμασε να ρυθμίσεις το "πραγματικό πληκτρολόγιο"
4 Σχόλια
Το πραγματικό είναι ρυθμισμένο σε swift+space control+space και left alt+swift....και πάλι όμως ενώ δείχνει ότι αλλάζει δεν γράφει ελληνικά! Υπάρχει κάποιος που το κατάφερε?
σε άλλες συσκευές δουλεύει σε άλλες όχι ... δεν έχω καταφέρει να το βρω ...Πχ επειδή πήρα καινούριο κινητό έκανα πλήρη μεταφορά από το ταμπλετ (samsung με το smart switch) αλλά δεν δούλευε στο κινητό. Το έκανα 2η φορά και έπαιξε ... Τώρα που κάτι πήγαινε στραβά του έκανα reset και μετέφερα μόνο εφαρμογές, ΔΕΝ κατάφερα να το κάνω να δουλέψει στο κινητό .... Μόνο στο ταμπλετ.
Σε λαπτοπ πάντως δουλεύει υποδειγματικά και με windows και με linux.
Μπορεί να τα καταφέρεις με το Gboard ... με κούρασε το ψάξιμο ... αφού δουλεύει με το ταμπλετ το παράτησα...
Μπορεί τελικά να έχει θέματα συμβατότητας
πας στο tablet settings, languages and input, advanced, physical keyboard (αφού έχεις κάνει το pairing εννοείται), πατας επάνω στην ονομασία του keyboard, ήτοι MROS131GR και σου ανοίγει πινακάκι choose keyboard layout.... το ανοίγεις, επιλέγεις Αγγλικά, Ελληνικά και όποια άλλη γλώσσα θέλεις και είναι έτοιμο... σου γράφει για να αλλάξεις γλώσσα πατάς CONTROL + SPACE
Για αλλαγή γλώσσας σε τάμπλετ :
1) Το πληκτρολόγιο ΠΡΕΠΕΙ να είναι ήδη συνδεδεμένο με την συσκευή.
2) Αφού το συνδέσετε μέσω Bluetooth μετά θα μπείτε : Ρυθμίσεις > Γενική Ρύθμιση > Γλώσσα και Εισαγωγή > Πραγματικό Πληκτρολόγιο > Πάνω θα βρείτε τις γλώσσες που θέλετε να προσθέσετε.
Κάτω ( ίσως ) θα βρείτε Συντομεύσεις πληκτρολογίου (όπου θα δείτε τι ισχύει για κάθε συντόμευση).
Για αλλαγή γλώσσας : Shift και Space.
1 Σχόλιο
Εχω τάμπλετ samsung. Εχει συνδεθεί μια χαρά. Αλλά δεν μου επιτρέπει να προσθέσω γλώσσα.... Δέχεται μονο μια και για αυτό δεν δουλευει η συντομευση. Οπότε γράφω ελληνικά, αν θέλω να γράψω κατι στα αγγλικά πρεπει να πηγαινω στις ρυθμίσεις να αλλαζω την γλώσσα και αυτό δεν είναι βολικό. Υπάρχει άλλος τρόπος να βρω να προσθεσω γλώσσα?