Καλησπέρα, την γνώμη σας θα ήθελα, pixel 6 pro ή το Samsung A55; Είναι τώρα σε παρόμοιες τιμές eart_print 09/07/2024
Το pixel είναι flagship κινητό. Το a55 midrange. Δεν συγκρίνονται. Προφανώς pixel. Ίδια κατηγορία με iphone 13, galaxy s21 ultra. k_g_real 15/07/2024
φίλε ευχαριστώ γι'αυτό το σκέφτομαι, αλλά το ένα είναι του '21 και το άλλο του '24 και το 6pro έχει φάει κράξιμο, ήθελα κάποιον που είχε και τα δύο eart_print 15/07/2024
Το έχω ένα χρόνο. Δεν ξέρω τι είναι κόλλημα. Συνέχεια 15-20 εφαρμογές ανοιχτές. Αναπαραγωγή podcast και μουσικής.. Πολύ καλά ηχεία. Οθόνη απίστευτη. Μπαταρία μια με φουλ χρήση και σαν επαγγελματικό τηλέφωνο. Κάμερες απίστευτες k_g_real 19/07/2024
2 Σχόλια
φίλε ευχαριστώ γι'αυτό το σκέφτομαι, αλλά το ένα είναι του '21 και το άλλο του '24 και το 6pro έχει φάει κράξιμο, ήθελα κάποιον που είχε και τα δύο
Το έχω ένα χρόνο. Δεν ξέρω τι είναι κόλλημα. Συνέχεια 15-20 εφαρμογές ανοιχτές. Αναπαραγωγή podcast και μουσικής.. Πολύ καλά ηχεία. Οθόνη απίστευτη. Μπαταρία μια με φουλ χρήση και σαν επαγγελματικό τηλέφωνο. Κάμερες απίστευτες