Σκέφτομαι να αγοράσω το ρολόι.Μου αρέσει σαν σχέδιο και η τιμή του είναι προσιτή.Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι είναι μοντέλο του '21.Παιζει κάποιο ρόλο αυτό μιας και δεν είμαι και πολύ σχετικός με αυτά;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Σκέφτομαι να αγοράσω το ρολόι.Μου αρέσει σαν σχέδιο και η τιμή του είναι προσιτή.Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι είναι μοντέλο του '21.Παιζει κάποιο ρόλο αυτό μιας και δεν είμαι και πολύ σχετικός με αυτά;
1 Απάντηση
Όχι δεν παίζει κάποιο ρόλο. Το ρολόι είναι καλό σε γενικές γραμμές. Το πρόβλημα που μου εμφάνισε είναι οτι σταματάνε να λειτουργούν οι αισθητήρες καρδιακών παλμών για κάποιες ώρες ή και μέρες μερικές φορές. Αλλά όπως και να έχει η ακρίβεια μέτρησης δεν είναι στα ατού του. Οπως και σε άλλα smartwatches δηλαδή. Εγώ το χρησημοποιώ για τις κλήσεις και για την οθόνη που μένει πάντα ανοιχτή. Έχει και τις φωνητικές εντολές που είναι εξυπηρετικές και φυσικά τις πολλές εφαρμογές που μπορείς να εγκαταστήσεις. Γενικά είναι καλό ρολόι αλλά θα αγοράσω το GTR4, το επόμενο μοντέλο, το οποίο είναι βελτιωμένο σε πολύ μεγάλο βαθμό.