Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Lora_CHristo

Μετά από 7-8 χρήσεις και μάλιστα μικρής διάρκειας την κάθε φορά και προφανώς χωρίς να έχουν πέσει ή εκτεθεί σε κάτι ξαφνικά έπεσε ο ήχος τους... Τα έβαλα μια μέρα και απλά είναι φουλ χαμηλά ο ήχος. Το βάζω Τέρμα και ίσα που ακούγεται. Τα κλαίω ή μπορεί κάτι να γίνει;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Abi928

Καλησπέρα έχω το ίδιο θέμα με τα ακουστικά τα έχω στο τέρμα και ακούγονται πολύ λίγο μήπως γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει τι μπορώ να κάνω ??

2 Σχόλια

Lora_CHristo

Διέγραψε το από τις συσκευές Bluetooth και συνδέσου ξανά... Εμένα τουλάχιστον έτσι λύθηκε 2 φορές που το έπαθα

Όνομα χρήστη
Panos_Kyriakidis

Τα έχω κι εγώ και δεν έχουν κανένα θέμα. Πιθανό να έχει ενεργοποιηθεί από το κινητό σου η προστασία των αυτιών οπότε σου έχει περιορίσει την ένταση. Κατά καιρούς το παθένω εγώ αλλά δεν ξέρω από που κλείνει.

3 Σχόλια

Lora_CHristo

Έψαξα λίγο στις ρυθμίσεις του κινητού δε βρήκα κάτι. Τα χρησιμοποιείς με την εφαρμογή ή σκέτο Bluetooth ;; επειδή δεν έχω την εφαρμογή μήπως αν την κατεβάσω το λύσω σκέφτομαι....

Lora_CHristo

Τελικά έχουν δίκιο οι IT που λένε κλείσε και άνοιξε το ξανά. Το διέγραψα από τις συσκευές που έχω συνδεθεί και έκανα ξανά pair και λύθηκε... Θυμήθηκα τώρα που είχα γράψει την ερώτηση και το γράφω μήπως χρησιμευσει και σε κανέναν άλλον στο μέλλον

Όνομα χρήστη