What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
MAG02

Σε καποιες αξιολογησεις αναφερει οτι δεν περνά το pellet! Δεν διευκρινίζετε ομως εαν αναφερετε στο τριμμα! Απο οτι διαβαζω κ εχω δει σε βιντεο για την χρηση του πελετ ειναι οτι γίνεται τριμμα κ αρα πεφτει κ το πελετ μενει καθαρο. Ισχύει? Με ενδιαφέρει πολυ γιατι θελω να αλλαξε σε πελετ ΟΧΙ τοφου. οποιος εχει εμπειρία θα ηταν μεγαλη βοήθεια. ευχαριστώ

Username

1 Reply

iris_an

Περνάει σίγουρα το cature tofu η κόκκινη και η κίτρινη συσκευασία. Στα υπόλοιπα Cature περνάει ναι μεν, κάποια κολλάνε ενδιάμεσα και θέλει λίγο να τα σπρωχνεις. Το πέλλετ που δοκίμασα αλλά δεν περνούσε τίποτα σχεδόν ήταν το Cat's best. Τα περισσότερα πελλετ είναι σαν το τελευταίο οπότε εκεί, ναι, περνάνε μόνο τα τρίμματα. Στα συγκεκριμένα για να καθαρίσεις τις ακαθαρσίες θέλεις σίγουρα φτυαράκι.
Ο τρόπος που το χρησιμοποιω είναι διαφορετικός. Το κόσκινο το έχω για να περνάει το καθαρό πέλλετ και να μείνουν οι ακαθαρσίες πάνω. Για τρίμματα μετά χρησιμοποιω ένα άλλο κόσκινο. Έχω το cature tofu κόκκινη συσκευασία.

1 Comment

MAG02

Ευχαριστώ για την απάντηση κ τον κόπο σας. Ισως ο τρόπος που έθεσα το ερώτημα μου δεν ήταν ξεκάθαρος.

Αγόρασα λεκάνη με κόσκινο. Την χρησιμοποιώ διαφορετικά. Σχετικά με το Πελετ: αναφέρομαι σε αυτό που είναι από ροκανίδια ξύλου. Δεν αγοράζω ποια από petshop. Το βρίσκει κανείς σε μεγάλα σούπερ ή εκεί που πουλάνε ξυλεία. Φθηνό, υγιεινό για γάτα κ άνθρωπο κ γλύτωσα από το καθημερινό καθάρισμα. Έτυχε να δω ένα βίντεο για το πώς να το χρησιμοποιήσω. Χρησιμοποιούσα τοφου.

Username