Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
marina_p.

SOS!!! Πήραμε αυτό το γάλα το οποίο προς το παρόν πάει πολύ καλά αλλά το πρόβλημα είναι αλλού. Έχω μπιμπερο dr brown με θηλή 0+, το γάλα αυτό είναι τόσο παχύρευστο που δεν περνάει με τίποτα από την τρύπα επομένως προσπάθησα να ανοίξω κι άλλο την τρύπα με αποτέλεσμα να τρέχει πολύ γρήγορα και όχι σταγόνα σταγόνα, περιμένω να μου έρθουν οι θηλές από 3+ αλλά φοβάμαι ότι και με αυτές θα δυσκολευτεί απλός δεν ήθελα να πάμε κατευθείαν σε θηλές 6+. Πείτε μου τι μπιμπερο και τι θηλές χρησιμοποιείται?Το μωράκι μου είναι 7 εβδομάδων και προς το παρόν πίνει από τις θηλές που άνοιξα και αδειάζει 150 μλ σε 2 λεπτά

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Dimitris_Saramaskos

Εμείς το δίναμε με μπιμπερο NUK και με την θηλή Small. Και έπεφτε άψογα. Ούτε αργά ούτε γρήγορα. Όπως πρέπει δηλαδή για την παλινδρόμηση.

Όνομα χρήστη
johnnys4u

Καλησπέρα! Τα παιδάκια που έχουν παλινδρόμηση δεν κάνει να πίνουν γρήγορα...οι θηλές στι φάση που είσαστε θεωρώ ότι πρέπει να είναι για 3+ και αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε και το frezylac το απλό...εγώ παίρνω το gold 1 και να βάζετε πχ 4 σκουπ ar γάλα και 1 σκουπ το απλό...θα βοηθάει στην ροή...και σιγά σιγά όσο μεγαλώνει το μωράκι θα αυξάνετε το απλό γάλα και θα μειώνεται το ar... Για να κάνετε εισαγωγή στο άπλο και να δείτε πως θα πάει...

1 Σχόλιο

marina_p.

Τελικά όντως οι πιπίλες 3+ μας βολεψαν. Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή κ τν απάντηση

Όνομα χρήστη
Niki_Tzer

Και εγώ άνοιξα τη θηλή αναγκαστικά, δεν έτρεχε ούτε σε πιπίλα 3+. Δοκίμασα και εγώ από την πιπίλα και με δυσκολία ρουφαγα, πόσο μάλλον το μωρό. Γι'αυτό και τις άνοιξα. Και εμένα το πάρα πολύ μέσα σε 5 λεπτά έχει πιει 150-180 γάλα...και είμαστε δύο μηνών. Με τα προηγούμενα γάλατα έπινε 120. Από την στιγμή που δεν δείχνει να την ενοχλεί το πώς τρέχει η θηλή θα τα αφήσω ως έχειν και βλέπουμε. Απλά με αυτό το γάλα μ κάνει συνεχώς κενώσεις ενώ έκανε δύο φορές τη μέρα, τώρα σε κάθε αλλαγή Πάνας έχουμε κένωση...σας το κάνει και εσάς;; Με παρεξενεψε αυτό.

1 Σχόλιο

marina_p.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Τότε πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να πάρω και 6+ θηλές γιατί όταν προσπάθησα να τς ανοίξω τρέχανε πολύ μετά. Ναι όντως και εμένα πίνει μεγαλύτερη ποσότητα σκέφτομαι ότι δεν είναι τόσο χορταστικό όπως επίσης και εμένα κάνει πολλές κενώσεις και είναι πολύ πιο πηχτα και μπόλικα για αυτό ίσως πεινάει και περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι την δουλειά του την κάνει σωστά το γάλα το θέμα είναι οι θηλές πια.

Όνομα χρήστη