What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Curator

Ειχα θεμα με τον δισκο μου στο λαπτοπ (ενας ψευτο-Sk-hynix) και ειμαι στα 50% ζωης και πεφτω !!! ( Ω ναι ) και ειμαι στην κατασταση για αγορα δισκου. Ηταν 512 και ειπα να κανω το δωρο στον εαυτο μου να παρω το 1024... διαβαζω ομως πως θελει ψυχτρα. Σε λαπτοπ θα μπει ρε παιδια χωρις ψυχτρα και αν οχι οι ψυχτρες χωρανε σε λαπτοπ ;;;;

Username

1 Reply

vagman_tech

Αρχικά, η SK Hynix είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο, π.χ. η μνήμη RAM στα περισσότερα κινητά (εκτός Samsung) από αυτή την εταιρία αγοράζεται: https://en.wikipedia.org/wiki/SK_Hynix με λίγα λόγια μια χαρά. Λογικά έπεσες σε ελλατωματικό. Είχα Dell laptop 5 έτη δίχως κανένα πρόβλημα στο παρελθόν, παίζουν ρόλο και οι ώρες χρήσης βέβαια.

Ο KC3000 είναι μια χαρά και για laptop και απλά εσύ φροντίζεις να μην τον πνίγεις το καλοκαίρι π.χ. αν έχεις κατοικίδιο καθάριζε τις γρίλιες του laptop τακτικά και γενικά να είσαι σίγουρος ότι παίρνει αέρα το μηχάνημα, δηλαδή μην το ακουμπάς ποτέ σε στρώμα κρεβατιού, κουβέρτα κ.τλ. Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να κάνεις πολλά σε laptop. Δεν χωράει heatsink μην παιδευτείς τσάμπα. Κατέβασε και το Kingston SSD Manager να παρακολουθείς θερμοκρασία και υγεία δίσκου και είσαι ΟΚ.

Username