Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
cookie_als6

καταλαβαινω οτι ζοριζονται τα γονατα μου στα σκαλοπατια, χωρις να εχω καποια παθηση, η καποια διαγνωση. ισως επειδη ειμαιε ντελως αγυμναστη (λοκνταου κλπ). μπορω να το παρω προληπτικα η μπορει να εχει καποιες παρανεργειες; πρεπει να εχεις διαγνωση για να τα παρεις; ξερει κανεις αν υπαρχουν αντενδειξεις;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

ganistel

Αν ζορίζονται τα γόνατα σας σε σκαλες προτείνω να πάτε σε έναν ορθοπεδικό ώστε πιθανόν να σας γράψει μία μαγνητική για να δει αν έχετε αρθρίτιδα ή κάποια ρίξη μηνίσκου. Αν έχετε και κάποια ηλικία το πιο πιθανό είναι ότι έχει ξεκινήσει η αρθρίτιδα. Εάν είστε τελείως αγυμναστή καλό είναι να ξεκινήσετε μερικές ισομετρικές ασκήσεις των ποδιών ξάπλα και με τα πόδια ψηλά ώστε να μην σηκώνουν το βάρος τους τα γόνατα.

Όνομα χρήστη
GEORGIOS Τ

Το χρησιμοποιώ 20 μέρες δεν έχω δει κάποια αισθητή διαφορά αλλά το απέρριψα μόνο και μόνο επειδή έχει φοβερά άσχημη μυρωδιά μυρίζει ψόφιο δεν μπόρεσα να το συνηθίσω σου φέρνει αναγούλα όταν το μυρίζεις και παίρνω τώρα άλλης εταιρείας και περιμένω να δω αποτελέσματα

1 Σχόλιο

cookie_als6

ευχαριστω πολυ, δεν θα μπορουσα να παρω κατι που μυριζει οπως περιγραφετε, χωρις να ειναι απαραιτητο. τι παιρνετε εσεις αν επιτρεπετε ; εχετε καποια παθηση η το παιρνετε για προληψη;

Όνομα χρήστη