απορια για τα νουμερα: ειναι φαρδια γραμμη? να παραγγειλω μικροτερο απο αυτο που φοραω συνηθως? μεγαλυτερο?
See in detail the terms of use for the Product Questions
απορια για τα νουμερα: ειναι φαρδια γραμμη? να παραγγειλω μικροτερο απο αυτο που φοραω συνηθως? μεγαλυτερο?
2 Replies
θα συμφωνήσω απόλυτα!διανομέας κ εγώ κ το παντελόνι με έβγαλε ασπρόσωπο σε κρύο κ βροχή!πήρα ένα νούμερο μεγαλύτερο για να είμαι άνετος επειδή ανεβοκατεβαίνω συνέχεια.εχει στενή εφαρμογή.αξιζει!
Κατά την γνώμη μου σαν ντελιβερας και 37 χρόνια μοτοσυκλετιστης. Το παντελονι είναι πολύ καλό, ελαφρύ και μαλακό,τελείως αδιάβροχο ( δούλεψα επι ώρες σε ισχυρές μπορες ) τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια. Όσο αναφορά το μέγεθος είναι στο κανονικό προς τα κάτω ,δηλαδή φοράς medium πρέπει να σου είναι εμφανώς άνετο,για εμφανή κοιλιά δεν παίζει ρόλο έχει ελαστικές σουρες. Το πρόβλημα εντοπίζεται και στο μήκος αν είσαι οριακά στο νούμερο σου πάνω στην μηχανή, αναλόγως σπορ η τουριστική, τα μπατζάκια θα σηκωθούν ψηλά αναλογικά. Πάντως για την τιμή του το παντελονι στην χρήση είναι εμφανώς good value for money.