What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
iounios12

Γειά σας, θα ήθελα κι εγώ την βοήθειά σας αφού ψάχνω μηχανή για το σπίτι Τώρα έχω μια με κάψουλες αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη και προσανατολίζομαι σε μηχανή με κόκκους ή και αλεσμένο. Ερώτηση για την συγκεκριμένη παίρνει μόνο κόκκους που τους αλέθει; Μπορείς να πάρεις απευθείας αλεσμένο; Να ρωτήσω κι εγώ το ίδιο με τον Stavros_ Kitsos πόσα γραμμάρια κόκκων για να φτιάξω ένα καπουτσίνο; Και όποιος έχει φτιάξει αφρόγαλα έμεινε ευχαριστημένος ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αν έχετε και κάποια άλλη μηχανή να προτείνετε θα το εκτιμούσα καθώς τελείως άσχετη,

Username

1 Reply

Katerina Mitsiou

Καλησπέρα, παίρνει και κόκκους και αλεσμένο καφέ, προσωπικά προτιμώ πολύ περισσότερο τους κόκκους. Για τα γραμμάρια κόκκων που απαιτούνται για να φτιάξεις έναν cappuccino ειλικρινά δεν μπορώ να απαντήσω, αλλά προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Προσθέτεις τιυς κόκκους και παίρνει την ποσότητα που χρειάζεται. Με το αφρόγαλο έχω μείνει πολύ ικακοποιημένη, αλλά για καλύτερο αποτέλεσμα να προτιμάς γάλατα υψηλής παστερίωσης, τα οποία χρησιμοποιούν και στις καφετέριες. Προσωπικά λατρεύω το ΝΟΥΝΟΥ Barista Πλήρες 3,5% για cappuccimo και το easy της ΔΕΛΤΑ με πλήρη λιπαρά επίσης.

1 Comment

iounios12

Σας ευχαριστώ πολύ. Πολύ χρήσιμες πληροφορίες.

Username