Είδα στης αξιολογήσεις τον κύριο spyros_L με την φωτογραφία από τα ντουλάπια κουζίνας που έβαψε και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος η αν δει ο ίδιος την ερώτηση μου να μου απαντήσει παρακαλώ μετά το χρώμα κιμωλίας με τι ακριβώς τα πέρασε βερνίκι η κερί και πιο προϊόν συγκεκριμένα ? Σας ευχαριστώ
6 Σχόλια
Άρα λέτε καλύτερα να βάλω βερνίκι διάφανο παρά κερί διάφανο?
Δεν έχω καθόλου εμπειρία με κερί για να συγκρίνω. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα κερί άμα ήθελα κάτι σε εγχρωμο και όχι διάφανο, για μια τεχνοτροπία πάνω στα ντουλάπια. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα αυτού του βερνικιού παντως!
Όχι δεν το κατέχω καλά το βάψιμο με χρώμα κιμωλίας και δεν ρισκάρω να κάνω τεχνοτροπίες απλά έχω καφέ ντουλάπια κουζίνας και θα ήθελα να γίνουν ακριβώς σαν τα δικά σας.
Παρήγγειλα χρώμα κιμωλίας λιγνίτη και θα παραγγείλω και το βερνίκι που μου στείλατε.
Εσείς πριν το βάψιμο τα τριψατε τα ντουλάπια σας? Και αν ναι με τι τα τριψατε?
Θα μπορούσα να δω φωτογραφία από τα ντουλάπια σας τώρα που περάσατε και το βερνίκι?
Σας ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε με βοηθάτε αρκετά .
Και εμένα καφέ ηταν τα ντουλάπια. Ηταν το πρώτο μου paint project οποτε δεν υπήρχε κάποια εμπειρία πάνω στο αντικείμενο. Είναι πολύ εύκολο.
Στα ντουλάπια δεν έγινε τρίψιμο. Δεν είχα την υπομονή και δεν ήθελα να γεμίσω το σπίτι σκόνη. Το χρώμα κολλησε τέλεια πάνω στο ντουλάπι με 2 χέρια άρα κατά την προσωπική μου εμπειρία δεν χρειάζεται τρίψιμο.
Δεν υπάρχει λόγος να ανεβάσω φωτογραφία γιατί ο φακός δεν πιάνει την διαφορά του πριν και μετά. Με το μάτι μόνο υπάρχει μια ελάχιστη γυαλάδα και επίσης ζωντάνεψε λίγο παραπάνω το χρώμα (όπως όταν ανεβάζουμε τον κορεσμό στην επεξεργασία φωτογραφίας για να σου δώσω να καταλάβεις).
Επιπλέον (αν και δεν το συστήνω αλλά το εκανα γιατί δεν είχα επιλογή) εγώ έβαψα και τον πάγκο και τον πέρασα 2 φορές με το ίδιο βερνίκι γιατί γκρι σκούρο ντουλάπι με καφέ/μπεζ πάγκο δεν ήταν καθόλου ωραίο.
Καλή τύχη!!
Τον πάγκο δεν θέλω να τον πειράξω είναι οκ.
Όμως τα πλακάκια που έχετε τα ζηλεψα.
Είναι πολύ ωραία και ταιριάζει πολύ με το χρώμα λιγνίτη.
Σας ευχαριστώ πολύ για της πληροφορίες σας και σας ευχαριστώ για το καλή τύχη θα την χρειαστώ .
Τα πλακάκια είναι ταπετσαρία τοίχου!
https://www.skroutz.gr/s/34913180/%CE%A4%CE%91%CE%A0%CE%95%CE%A4%CE%A3%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%91-%CE%A4%CE%9F%CE%99%CE%A7%CE%9F%CE%A5-ELEMENTS-%CE%A0%CE%95%CE%A4%CE%A1%CE%91-95833-1-1000x53cm.html?from=timeline
Αλλά αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο στην εγκατάσταση δυστυχώς..