Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
gianniss1982

Σας παρακαλώ πολύ μπορειτε να μου πειτε εσεις που το εχετε αγορασει αν θα μπορω να βλεπω ζωντανα την ισχει live . Δηλαδη , ποσο καιει το κλιματιστικο μου εκεινη την ωρα. Ε3πειδη ειναι 24 αρι και τραβαει πολυ και θελω να το ελεγχω.Τα watt δηλ που τραβιουντε τα διχνει στην οθονη?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

gianniss1982

Το πήρα τέλειο !!! Αυτά που γράφεις κάνει . Ξεκινάει το κλιματιστικό μου 24 Άρι με 2000watt στους 27 και σε 20-30 λεπτά είναι στα 500watt . Πολύ εξυπηρετική και η μέτρηση συνολικά των κιλοβατ και εξαιρετικά χρήσιμο το reset)

Όνομα χρήστη
Κωνσταντίνος Κ.

Αυτό ακριβώς κάνει, μόνο που αν το βάλεις στον πίνακα μετά τον γενικό θα βλέπεις την συνολική κατανάλωση του σπιτιού. Πιθανόν να μπορεί ο ηλεκτρολόγος να το τοποθετήσει να βλέπεις την κατανάλωση μιας γραμμής (π.χ. κλιματιστικό). Υπ' όψιν η τρέχουσα απεικόνιση δείχνει την κατανάλωση που είχες συνολικά σε Kwh. πρέπει να πατήσεις το κουμπάκι 3-4 φορές για να σου δείξει την τρέχουσα. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα ξαναγυρίζει στην συνολική. Επειδή τυγχάνει να έχω κι εγώ 24άρι κλιματιστικό αν το βάλεις γύρω στους 25-26 βαθμούς θα ξεκινήσει με περίπου 3Kw κατανάλωση και σιγά σιγά θα το ρίξει γύρω στα 500 W, όταν πιάσει θερμοκρασία. Φυσικά μιλάμε για κλιματιστικό inverter.

Όνομα χρήστη