Ρε παιδιά αξίζει να τα πάρεις εσεις που τα έχετε;; Πολύ λένε ότι βγάζουν προβλήματα και δεν παίζουν καν στο φουλ γιατί μυρίζει καμένο. Τι γίνετε ακριβώς;;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Ρε παιδιά αξίζει να τα πάρεις εσεις που τα έχετε;; Πολύ λένε ότι βγάζουν προβλήματα και δεν παίζουν καν στο φουλ γιατί μυρίζει καμένο. Τι γίνετε ακριβώς;;
1 Απάντηση
Τα δυο μικρα ηχειακια βρωμανε αν τα ζορισεις.. δηλαδη πανω απο 70 της εντασης πραγμα που ειναι ανουσιο καθως μεταξυ 70-100 υπαρχει μικρη διαφορα εντασης. Το γουφερ δεν μου εχει μυρισει ποτε γιατι δεν το ζορισα ποτε πολυ. Μεχρι 60-65 της εντασης με τερμα μπασο σε κανονικο τραγουδι δεν εχεις θεμα. το μπασο πολυ ωραιο και ποιτητα ηχου μπορω να πω αρκετα καλη. οταν μυριζουν σημαινει πως ζεσταινεται το πηνιο ειτε στα μικρα ειτε στο γουφερ. Εμενα τα μικρα οταν τα βαζω πανω απο 70 μετα απο 1 λεπτακι μυριζουν...θα το καταλαβεις οτι ζοριντονται οταν τα μπασα των μικρων ηχειων κανουν ηχο παπ παπ... απλως τα χαμηλωνεις λιγο και εισαι ενταξει.. γενικα αμα μυρισει οτι και να μυρισει ριχνεις απλως ενταση.. Εγω πιστευω σε αυτα τα λεφτα δεν θα βρεις καλυτερα πιο δυνατα και με καλυτερο μπασο.(τριζουν πορτες τζαμια για πλακα στο δωματιο μου) αμα εχεις μικρο η μεσαιο δωματιο στο 70 ειανι πολυυυυ δυνατα. ελπιζω να βοηθησα!