Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
aldoh24

Κάνεις που να μπορεί να πει το μήκος των καλωδιών; Ευχαριστώ...

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

7 Σχόλια

aldoh24

Σίγουρα ? Άλλα είδα τώρα που έψαχνα... Ευχαριστώ πολύ πάντως :)

ed_stark

Δεν τα έχω αλλά τουλάχιστον αυτό γράφει η επίσημη ιστοσελίδα τους. Καλό είναι να κάνεις και τις σχετικές επιβεβαιώσεις με το κατάστημα από το οποίο θα τα αγοράσεις. Από ότι βλέπω έχει απαντηθεί η ερώτησή σου και από άλλο χρήστη εδώ : https://www.skroutz.gr/s/315344/discussion/Logitech-Surround-Sound-Speakers-Z506.html#js_sku_comment_11642

aldoh24

Όντως όντως ευχαριστώ πολύ... Αν τελικά τα πάρω θα χρειαστώ μικρές επεκτάσεις 1-5 μέτρων... Θα επηρεαστεί ο ήχος ε; :/

ed_stark

Ενδεχομένως να επηρεαστεί λίγο...Μπορεί να μην είναι και καθόλου αισθητή η διαφορά όμως. Εξαρτάται και πως θα την κάνεις την επέκταση. Αν δηλαδή κάνεις ενδιάμεση σύνδεση ίσως επηρεαστεί, ενώ αν τοποθετήσεις καινούρια καλώδια από την αρχή με μεγαλύτερο μήκος δεν νομίζω να υπάρχει κάποια διαφορά. Αν ρωτήσεις κάποιο κατάστημα που εμπορεύεται καλώδια σίγουρα θα ξέρει να σου απαντήσει !

aldoh24

Σκεφτόμουν πχ. Από εκεί που μπένει το πίσω ηχείο στο σαμπγοοφερ να κάνω επέκταση από το ηχείο του, μέχρι το σαμπ... Για όλο καινούργιο και πιο μακρύ, δεν χρειάζεται να κόψεις καλώδια ? Τότε είναι που θα χαλάσει τελείως πιστεύω...

ed_stark

Ναι ισχύει αυτό που λες...Άρα πρόσεξε τη σύνδεση να την κάνεις σωστά ώστε να μην έχεις απώλειες

aldoh24

Οκ αν τελικά γίνει... ευχαριστώ και πάλι

Όνομα χρήστη