Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Gimbokon

Κοιτώντας ότι το steam deck, ένα σύστημα πολύ υψηλότερων απαιτήσεων, την σηκώνει, τότε λογικά ναι (δεν το έχω δοκιμάσει πάντως)

6 Σχόλια

MATTHAIOS_PRINARIS

Εντάξει, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα περιμένω να ακούσω και άλλες απαντήσεις.

MATTHAIOS_PRINARIS

Κοίταξα τα σχόλια και αρκετοί λένε πως το έχουν δοκιμάσει και σε nintendo switch oled και ότι λειτουργεί άψογα, άρα μάλλον θα κάνει και για την δική μου την περίπτωση.

Gimbokon

Λογικό είναι. Είναι κλάσης A2 (IOPS) και έχει καλά read write (σε θεωρητικό επίπεδο τουλάχιστον).

MATTHAIOS_PRINARIS

Καλά αυτά τώρα δεν τα γνωρίζω, αλλά αυτό που κατάλαβα είναι ότι έχει καλή ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης.

Gimbokon

Η ταχύτητα εγγραφής (write) και ανάγνωσης (read) μετρώνται συνεχώς (sequential) και τυχαία
(random). Sequential είναι για η ταχύτητα read/wrιte για ένα μεμονωμένο μεγάλο αρχείο, ή αρχεία που είναι δίπλα-δίπλα. Για παιχνίδια, εφαρμογές και διάσπαρτα μικρά αρχεία σημασία έχει το Random. Στο random παίζει μεγάλο ρόλο και το IOPS (Input/ Output Operations per second). Με απλά λόγια, υψηλό IOPS=καλύτερο για εφαρμογές.

Όνομα χρήστη