What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Pantel1s 1984

Είμαι ανάμεσα σε αυτό και σε realme 8i σαν συνολική εμπειρία για τα χρήματα που μπορώ να δώσω.
Μια βοηθεια

Username

1 Reply

Brainmorf

Λοιπόν με βάση τα specs και το κόστος των δύο συσκευών πας για το Realme. Αν θες 5G και ποίο γρήγορο επεξεργαστή στο multitasking πας σε TCL. Στο 20R έχει να γίνει ενημέρωση ασφαλείας από τον Ιανουάριο , αλλά το λογισμικό είναι προσαρμοσμένο - βελτιστοποιημένο στο τηλέφωνο της εταιρίας χωρίς να έχω δει κάποιο κόλλημα ή bug. Επίσης έχει εξαιρετική οθόνη, να επισημάνω ότι δεν έχω το Realme οπότε απαντάω θεωρητικά.

2 Comments

Pantel1s 1984

Σ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου
Πλήρης απάντηση στην ερώτηση μου να είσαι καλά!
Τη realme τι γνωρίζω αλλά έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια για τα tcl γι αυτό και η ερώτηση με επεξεργαστή dimensity 700 Android 12 δεν έχει έρθει ούτε σε 8ι μόνο σε κάποιες λίγες Τα είδα στα σχόλια του FB
Επίσης βρήκα αυτό το άρθρο που βγήκε πριν λίγες μέρες «The long-awaited Android 12 update for TCL’s 20 Series is being rolled out. Smartphones from this popular series will quickly start receiving the new version of Google’s mobile operating system. The official update comes following TCL’s collaboration with Google as part of Android 12 Developer Preview Program which allowed users to get early access to the new version of Android.»

Username