What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Mary_97

Έχω ένα σκύλο 24 κιλών και ψάχνω για ένα crate ίσα-ίσα να τον χωράει, για χρήση μόνο στα μέσα μεταφοράς. Εννοείται θα προσαρμόσω ροδάκια από κάτω, γιατί είναι αδύνατον να σηκωθεί. Κυριολεκτικά το θέλω για διαδρομή με τρένο, που κρατάει το πολύ 1 ώρα και δε γίνεται συχνά. Πιστεύετε το 92cm είναι αρκετό; Επίσης, θεωρείτε πως το συγκεκριμένο είναι αρκετά ανθεκτικό για αυτή τη χρήση; Στο σπίτι δεν το χρειάζεται, είναι πολύ ήρεμος.

Username

1 Reply

Angelina_Bouzala

Θα ταλαιπωρηθεί πολύ το σκυλί μία ώρα μέσα στα μέσα. Επίσης είναι αρκετά μεγάλο για να το έχεις δίπλα σου κατά τη διάρκεια της διαδρομής και σίγουρα πολύ θα κάνουν παράπονα και θα σας ζητήσουν να κάτσετε αλλού. Σίγουρα βολεύει μόνο για πλοίο καθώς υπάρχουν οι χώροι. Δυστυχώς τα τρένα και τα λεωφορεία της Ελλάδας δεν έχουν αυτές τις προδιαγραφές.

Προσωπική μου γνώμη αν το σκυλί ανοίκει στην κατηγορία των 20 - 25 κιλών και άνω να πάτε για το 108 crate για λόγους ασφάλειας του σκύλου καθώς ενδεχομένως να αγριέψει σε τόσο στενό χώρο. Παρόλα αυτά στα μέσα πχ προαστιακός και μετρό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το έχετε δεμένο δίπλα σας. Ο προαστιακός της χώρας δεν έχει καθόλου χώρο για τέτοια μεγέθη crate και θα εμποδίζει.

Username