Καλησπέρα είμαι ανάμεσα σε εκθεσιακό 12 pro max στα 700 και σε 13 pro η pro max. Mε ενδιαφέρει η κάμερα και τα βίντεο. Τί πιστεύεται ότι αξίζει περισσότερο? Είναι οι διαφορές στην ποιότητα τόσο εμφανείς?
See in detail the terms of use for the Product Questions
Καλησπέρα είμαι ανάμεσα σε εκθεσιακό 12 pro max στα 700 και σε 13 pro η pro max. Mε ενδιαφέρει η κάμερα και τα βίντεο. Τί πιστεύεται ότι αξίζει περισσότερο? Είναι οι διαφορές στην ποιότητα τόσο εμφανείς?
3 Replies
Μην πας πουθενά και θα σου εξηγήσω εγώ το λόγο πάρε τώρα ένα συγκριτικό ανάμεσα στο 13 pro max που έχει κόστος 1.500 ευρώ και σε ένα απλό κινητό motorola τον μόλις 100 ευρώ το Motorola Ε7i Power.Το iphone δεν έχει φορτιστή στη συσκευασία ενώ το motorola έχει.Το iphone δεν έχει ακουστικά στην συσκευασία ενώ το motorola έχει.Το iphone δεν είναι Dual αλλά το motorola είναι.Το iPhone δεν έχει δυνατότητα επέκτασης μνήμης αλλά το motorola έχει.Το iphone δεν έχει led ειδοποιήσεων αλλά το motorola έχει.Το iPhone δεν έχει δακτυλικό αποτύπωμα αλλά το motorola έχει.Το iphone έχει μπαταρία της πλάκας ενώ το motorola έχει 5.000.Το iphone δεν έχει θύρα ακουστικών αλλά το motorola έχει.Και δεν θέλω να συνεχίσω για να μην υπάρχουν δάκρυα διότι όπως καταλαβαίνεις αυτή ήταν μία σύγκριση ανάμεσα σε ένα smartphones των 1500 ευρώ με ένα Smartphones των μόλις 100 ευρώ.Και αν περάσουμε τώρα στο καινούργιο motorola e7i Power Pro των 160 ευρώ εκεί είναι που θα πάθετε όλοι σοκ και θα έχετε τραυματικές εμπειρίες που σας φάγανε 1.500 ευρώ.
1 Comment
ελα αραξε υπερβαλεις λιγο φιλαρακι,πανε βγαλε βιντεο και φωτογραφια με το iphone των 1500ευρω και θα σου πω εγω μετα..