What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Stathis Scania

Έχει πάει κανείς από Samsung στο 13 Pro Max;

Σκέφτομαι πολύ να αλλάξω σε iPhone με το επόμενο Pro Max αλλά δεν ξέρω αν θα το συνηθίσω..
Έχω Android τόσα χρόνια, Samsung απ' το 2015.

ΡΩΤΑΩ ΚΥΡΙΩΣ:
1. Πιο πολύ ανησυχώ για το Safari που είδα ότι δεν έχει πολλές επιλογές όταν σερφάρεις - όπως το Samsung που έχει ολόκληρο μενού που μάλιστα φτιάχνεις όπως το θες (πχ αναζήτηση στη σελίδα, συντομεύσεις στην αρχική κλπ, αν και υποθέτω ότι γίνονται αυτά τα απλά) - δουλεύω Samsung Internet αλλά ξέρω και το Chrome καλά. Απλά μ' αρέσει πάντα να χρησιμοποιώ τις δικές τους εφαρμογές.
2. Μουσική: μπορώ να έχω κάποιους φακέλους σε συντόμευση; (μέσα στην εφαρμογή) Και αγαπημένα. Ή να επεξεργαστώ τίτλο/καλλιτέχνες κλπ σε τραγούδι;
3. Με iTunes περνάω ό,τι θέλω από Windows 11, σωστά; Γίνεται και ασύρματα πλέον; (αφού γίνει σετ) Και αυτόματα; Πχ βγάζω 10 νέες φώτο σήμερα, ανοίγω λάπτοπ, iTunes, και θα τα "στείλει" αυτόματα;
4. Πληκτρολόγιο για να δουλεύω SwiftKey θα πρέπει να το επιλέγω κάθε φορά που είναι να γράψω κάτι;
5. Με νορμάλ χρήση (social media, εναλλαγή κάθε λίγο insta fb TikTok messenger κλπ) ή καμιά ώρα βίντεο youtube ζεσταίνεται;; Ή με χρήση κάμερας λίγη ώρα μερικές φορές τη μέρα έξω. Γιατί το S21U μου σπάει τα νεύρα τώρα καλοκαίρι :(
Ή από μόνο του μέσα στην ημέρα χωρίς χρήση, με wifi & δεδομένα κλειστά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων αν κάποιος μπει στον κόπο! Γιατί θέλω να ξέρω τι να περιμένω και τι όχι

Username