Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
vasilis230

ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο go 3. δεν ειναι θεμα τιμης αλλα μεγεθους. θελω κατι μικρό. αλλα αξιζει το μικρο ή σε σχεση με το flip 6 ειναι τερμα αχρηστο? εχει κανενας εμπειρια?

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

giannis_83

πάρε flip 6 χτες, με κλειστά μάτια

Όνομα χρήστη
Qiao_Zhi_Wei

έχω τα JBL go 2,3,4 αλλά όχι το flip6 (ίσως το πάρω στο μελλον) και πολλά άλλα ηχεί bluetooth και WiFi εδώ και ποοοολλλλα χρόνια ! Το 3 δουλεύεις άψογα, χωρίς να σε κάνει ρεζίλι στην παρέα, τόσο σε παραλία, όσο σε κάμπινγκ, όσο και μέσα σε αμάξι και RV。 Για παραλία ή πλατεία, ή ποδήλατο, ή μηχανάκι, ή πατίνι όμως δεν κάνει, γιατί δεν έχει μεγάλη ισχύ για ανοιχτό χώρο με αέρα ή κίνηση.

2 Σχόλια

vasilis230

Καλησπέρα φίλε μου. Πήρα τελικά το Flip 6. Είναι τρομερό. Ούτε και ιδιαίτερα μεγάλο όπως νόμιζα. Αλλά αυτό που μου άρεσε ότι κρατάει πολύ η μπαταρία. Χάρηκα πολύ με την αγορά. Πολύ δυνατό το ηχείο που μέσω εφαρμογής ρυθμίζεις το μπάσο κτλ

Όνομα χρήστη
Νίκος 'Ελλην

Και τα δύο είναι καλά όμως δεν μπορείς να τα συγκρίνεις γιατί το flip 6 είναι μεγαλύτερο πιο δυνατό περισσότερο μπάσο 12 ωρες αυτονομία μπορεις να το συνδέσεις ασύρματα και με άλλα ίδια ηχεία αν διαθέτει κάποιος από την παρέα που θα βρίσκεσαι... το go 3 όμως είναι πιο φορητό έχει 5 ώρες αυτονομία και πραγματικά ο ήχος και το μπάσο που βγάζει είναι αξιοπρεπέστατο για το μέγεθος του είναι δύο διαφορετικά ηχεία και αξίζουν και τα δύο ανάλογα τι ζητάς περισσότερο...υπάρχει και το clip 4 το οποίο είναι ελαφρώς καλύτερο από το go 3 και εξίσου φορητό με πάρα πολύ καλό ήχο και αυτό και αυτονομία 10 ώρες...γενικά και τα τρία ηχεία είναι πάρα πολύ καλά, δες τι σου ταιριάζει περισσότερο και με βάση τις ανάγκες σου κατέληξε σε αυτό που θα βολεύει εσένα περισσότερο. Δε νομίζω κάποιος να έχει ένα από αυτά και να μην είναι ευχαριστημένος, το κάθε ένα με βάση το μέγεθος του δίνει με το παραπάνω ότι μπορεί να δώσει.

1 Σχόλιο

vasilis230

ευχαριστω φιλε νικο. δεν πηρα κατι ακομα αλλα κατεληξα στο flip 6. το μεγαλο το δυνατο.

Όνομα χρήστη