αναφέρει ο npeponis2010 .. "Προσοχή θέλει USB 3.2 Gen 2 για να υποστηρίξει 3 οθόνες."
η ερώτηση είναι τι δουλειά έχει το HDMI της οθόνης με τις θέσεις usb? έχω το προϊόν αλλά δεν μου παίζουν οι HDMI θύρες. μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
See in detail the terms of use for the Product Questions
αναφέρει ο npeponis2010 .. "Προσοχή θέλει USB 3.2 Gen 2 για να υποστηρίξει 3 οθόνες."
η ερώτηση είναι τι δουλειά έχει το HDMI της οθόνης με τις θέσεις usb? έχω το προϊόν αλλά δεν μου παίζουν οι HDMI θύρες. μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
2 Replies
και για να είμαι πιο ακριβής αν η usb c θυρα του υπολογιστή σου γράφει usb c και έχει κάποιο από τα παρακάτω σύμβολα DP ή D:| υποστηρίζει οθόνες. το ίδιο ισχύει και για την φόρτιση αν γράφει PD το USB C μπορείς να φορτίσεις μέσω αυτής της θύρας. ψάξε γενικά αν η USB C θυρα σου είναι DP η PD η τίποτα από αυτά.
1 Comment
δεν είναι το πρόβλημα εκεί.. μετά από ψάξιμο για να παίξει 2 ή 3 οθόνες έξτρα μέσα από την συσκευή θα πρέπει να υποστηρίζει το λάπτοπ thunderbolt.. τα ακριβά docking station έχουν εσωτερικό δικό τους οπότε παίζει παντού. το συγκεκριμένο d.s. δεν έχει και δεν παίζει παρόλο που το δικό μου λάπτοπ στην type c θύρα αναφέρει και D: k το σχέδιο οθόνης...