What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Dion_Kouts

αναφέρει ο npeponis2010 .. "Προσοχή θέλει USB 3.2 Gen 2 για να υποστηρίξει 3 οθόνες."

η ερώτηση είναι τι δουλειά έχει το HDMI της οθόνης με τις θέσεις usb? έχω το προϊόν αλλά δεν μου παίζουν οι HDMI θύρες. μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Username

2 Replies

npeponis2010

και για να είμαι πιο ακριβής αν η usb c θυρα του υπολογιστή σου γράφει usb c και έχει κάποιο από τα παρακάτω σύμβολα DP ή D:| υποστηρίζει οθόνες. το ίδιο ισχύει και για την φόρτιση αν γράφει PD το USB C μπορείς να φορτίσεις μέσω αυτής της θύρας. ψάξε γενικά αν η USB C θυρα σου είναι DP η PD η τίποτα από αυτά.

1 Comment

Dion_Kouts

δεν είναι το πρόβλημα εκεί.. μετά από ψάξιμο για να παίξει 2 ή 3 οθόνες έξτρα μέσα από την συσκευή θα πρέπει να υποστηρίζει το λάπτοπ thunderbolt.. τα ακριβά docking station έχουν εσωτερικό δικό τους οπότε παίζει παντού. το συγκεκριμένο d.s. δεν έχει και δεν παίζει παρόλο που το δικό μου λάπτοπ στην type c θύρα αναφέρει και D: k το σχέδιο οθόνης...

Username
npeponis2010

χρόνια πολλά. Η usb-c θύρα που θα συνδέσεις το docking station πρέπει να είναι usb 3.2 gen 2. αυτό θα το δεις από τα specs του laptop η του desktop. το αναφέρει και στο site της baseus.

Username