Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Xristos_Karaboulis

Καλησπέρα παιδιά. Είδα ότι έχει πολλές ερωτήσεις εδώ και έχω έντυπωσιαστει με την άμεση ανταμποκριση. Λοιπόν εμένα το θέμα μου είναι ότι τα έχω κοντά 2 χρόνια και είναι κομπλέ. Τώρα τους τελευταίους 2 μήνες όσο αντιμετωπίζω πρόβλημα με το δεξί ακουστικό μ. Δεν κάνει σύζευξη και δεν δουλεύεις. Τα φορτιστώ κανονικά μέσα στη θήκη τους πάνω από 3 ώρες και έχω κάνει update
Και τίποτα αυτό το χαβά του συνεχίζει το ίδιο. Αν έχει κανεις κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει η και πως να το λύσω θα με βοηθούσε πολύ. Αυτά λίγα . Σας ευχαριστώ ??

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

soa008

Δοκίμασε να κάνεις εκ νέου σύζευξη της συσκευής σου με το κινητό
Διέγραψε την από τις αποθηκευμένες συσκευές στις ρυθμίσεις του κινητού για Bluetooth , και μετά αφού ανοίξεις το Bluetooth κρατά πατημένο το κουμπί που έχουν τα ακουστικά μέχρι να αρχίσει να αναβοσβηνει. Κάνε την σύνδεση όπως είναι γνωστό. Αν δεν σου λύσει αυτό το πρόβλημα υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Είτε τα δύο πινακια που ακουμπάνε στο ακουστικό μέσα στην θήκη δεν πατάνε καλά οπότε το ακουστικό έχει μείνει από μπαταρία. Εκεί θα πρέπει να καθαρίσεις τις επαφές πάνω στο ακουστικό ( ιδανικά θέλει ξύσιμο με μεταλλική βούρτσα για να βγει η καθαρή μεταλλικη επαφή) και τις επαφές μέσα στην θήκη. Από άλατα πολλές φορές δεν δουλεύουν σωστά. Το άλλο ενδεχόμενο είναι να χάλασε οπότε εκεί πας για καινούργια. Δεν φτιάχνονται εύκολα τόσο μικρές συσκευές σε ότι τεχνικό και να το πας ( ++ το κόστος δεν θα αξίζει για την επισκευή)

Όνομα χρήστη