Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
M_Kat

Η εφαρμογή Xiaomi Earbuds με iPhone 14 Pro Max δεν κάνει pairing. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να γίνουν οι ρυθμίσεις μέσω κινητού;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

soa008

Δεν χρειάζεσαι εφαρμογή για να κάνει pair τα συγκεκριμένα ακουστικά.Απλα ανοίγεις Bluetooth και κάνεις από εκεί pair από κάθε άλλη συσκευή. Τώρα για κάποιες έξτρα λειτουργίες, ξανά γράφω έξτρα λειτουργίες, μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή mi buds m8.

2 Σχόλια

M_Kat

Δεν υπάρχει αυτή η εφαρμογή στο AppStore. Είναι μόνο στο Play Store.

soa008

Δεν πειραζει τοτε. Τα ακουστικα λειτουργουν κανονικα και χωρις αυτην. Το μονο που προσφερει σαν εφαρμγοη ειναι να βλεπεις ποσοστα μπαταριας στα ακουστικα και στην θηκη , να ελεγχεις το ANC το οποιο το κανεις με παρατεταμενο πατημα και να αλλαζεις τι κανει το καθε ταπ στα κουμπια το οποιο ειναι το μονο που δεν μπορεις να κανεις χωρις αυτην. Τα ακουστικα ομως ειναι πληρως λειτουργικα χωρις αυτην. Αλλωστε στις οδηγιες δεν αναφερεται πουθενα καμια εφαρμογη προς εγκατασταση. ΥΓ: Εψαξα την εφαρμογη που ειπες , ειναι παρομοια με αυτη που εγραψα.Δεν ξερω εαν λειτουργει σωστα βεβαια και εαν υποστηριζει τα συγκεκριμενα ακουστικα. Ομως ξανα λεω δεν χρειαζεται για την χρηση των ακουστικων

Όνομα χρήστη