Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
ang_del

Πρέπει να κάνω κάποια ενεργοποίηση στο "active noise cancelation"??? τα πηρα απο χθες και για να μν ακουω τους γυρω μου στα μεσα πχ πρεπει να το βαζω στο τερμα και να κουφαινομαι, πρόβλημα που δεν είχα με προηγούμενα ακουστικά άλλης εταιρίας που δεν είχαν και αυτό το feature.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

soa008

Αρχικα βεβαιωσου οτι τα βαζεις σωστα καθως εχουνε και passive noise cancelation. Δευτερον πηγαινε στο playstore και κατεβασε την εφαρμογη "Mi buds M8". Αφου συνδεσεις τα ακουστικα , ανοιξε την και απο εκει μπορεις ευκολα να ελεγχεις ολες τις λειτουργιες. ΑΛΛΑ μεσα στις οδηγιες γραφει ξεκαθαρα πως να ενεργοποιεις το noise cancelation και πως να ενεργοποιεις το transparency mode ( που πιθανων να εχεις ανοιχτο καθως ειναι η λειτουργια που φορας τα ακουστικα και ενισχυει τους εξωτερικους ηχους ) Κρατας πατημενο ενα απο τα δυο ακουστικα και αλλαζεις μεταξυ των δυο λειτουργιων. Η οπως ειπα απο την εφαρμογη με ενα κουμπι. Υπαρχουν χαρακτηριστικοι ηχοι οταν αλλαζει η λειτουργια. ΥΓ: Δεν κανει μαγικα παλι θα ακους πολλου ηχους. ΤΟ active noise cancelation εχει ενα συγκεκριμενο φασμα συχνοτητων που μπορει να ακυρωσει. ΥΓ1:ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΓ2: Δυο πατηματα κανουν play/pause στην μουσικη. Τρια πατηματα στο δεξια κανει next και τρια πατημα στο αριστερα κανει previous.

1 Σχόλιο

ang_del

Σε ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση, διάβασα τις οδηγίες με το που τα αγορασα αλλά μάλλον μου διέφυγε όλο αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ και παλι.

Όνομα χρήστη