θα γραψει κανενας ιδιοκτητης -χρηστης του κινητου αυτου, για να ξερουμε αν θα το αγορασουμε ή οχι;
See in detail the terms of use for the Product Questions
2 Replies
το x cover 2 το εχω εδω και μερικους μηνες. Δεν ειχε καποιο προβλημα εκτος απο τη μικρη εσωτερικη του μνημη που γεμιζε με 4-5 apps και δε σε αφηνε να δεις ουτε τις φωτογραφιες!!!! Ξαφνικα ομως το τηλεφωνο σταματησε να φορτιζει!!!!Το πηγα εκει απο οπου το πηρα και μου ειπαν οτι εχει παρει νερα(!!!!!)και οτι η samsung μαλλον δε θα αναγνωρισει τη βλαβη.Ακομα δεν εχω τελικο πορισμα αλλα ακομα και αν ειχε παρει νερο οπως λενε ( πραγμα που δεν θυμαμαι να εγινε ποτε), τι ειδους αδιαβροχο τηλεφωνο ειναι αυτο και μαλιστα IP67;;; Ελπιζω η προβλεψη του πωλητη να μη βγει αληθινή για την εγγυηση γιατι θα εχουμε...ιστοριες! Περιμενω να δω....
Γεια σου Donald!
Δεν είμαι κάτοχος του κινητού για να σε βοηθήσω, αλλά μπορείς να πάρεις μια ιδέα από τις αξιολογήσεις που έχουν γραφτεί εδώ αν δεν τις έχεις δει.
1 Comment
πεδες το κινιτο δεν εχει καθολου ηχο...το πρωι ηταν μια χαρα μου το ξανα εκανε του εκανα επανεκκινιση και ηταν μια χαρα αλα τωρα παλι τα ιδια!!! ενω ειναι ολα ενεργοποιημενα ουτε οταν με περνουν τηλεφωνο δεν χτιπαει εκτος απο την δονιση...και το αστειο ειναι πως το πηρα χθες!!!!