Βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτή την οθόνη και την Dell S2722QC που είναι 4Κ. Η χρήση που την θέλω είναι για διάβασμα, προγραμματισμό, 3D modeling και κάποιες φορές ως χόμπι video editing. κάποια πρόταση από αυτούς που τις έχουν δοκιμάσει; ευχαριστώ πολύ.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτή την οθόνη και την Dell S2722QC που είναι 4Κ. Η χρήση που την θέλω είναι για διάβασμα, προγραμματισμό, 3D modeling και κάποιες φορές ως χόμπι video editing. κάποια πρόταση από αυτούς που τις έχουν δοκιμάσει; ευχαριστώ πολύ.
1 Απάντηση
Η συγκεκριμένη είναι αθλια,
Για διάβασμα κουράζει, Η wouldn't recommend για programming and 3D modelling ή οτιδήποτε καλλιτεχνικό like video editing κλπ Προσωπικά παρασύρθηκα από τα πολλά θετικά σχόλια....
Ο κάθε άνθρωπος έχει άλλο level σε ότι κάνει k τι βλέπει! δυστυχώς, αυτά τα προϊόντα καλο είναι να τα δεις πριν τα πάρεις! Που συνήθως δεν είναι εύκολο!
την S2722QC δεν την έχω δει οποτε...ίσως λόγο 4K να είναι καλύτερη, αλλα παίζουν k αλλα χαρακτηριστικά ρολο..Καλύτερα να δώσεις τα διπλα+ k να δεις από κοντά αυτό που θα πάρεις αν είναι δυνατόν.