Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Ioannis_Tef

Καλησπερα!!
Ποια η διαφορα μεταξυ αυτου του μοντελο και του APC PMF83VT-GR?

Επισης, σε περιπτωση που επιθυμω παραπανω απο 8 πριζες, αν συνδεσω αλλο 1 τετοιο πολυπριζο πανω σε αυτο θα υπαρξει προβλημα?? Γιατι εκει που το θελω να εχω εχει 1 πριζα στον τοιχο... χαχα

Υ.Γ. Φυσικα μιλαω για συνδεση υπολογιστη/εκτυπωτη κτλπ. Οχι φουρνους και πλυντηρια... χαχα ειδη γραφειου!

Ευχαριστω!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Thimosofos

@Ioannis_Tef Καλημέρα.
Εκτόϛ απο τιϛ εξωτερικέϛ εμφανείϛ διαφορέϛ,οι κύριεϛ διαφορέϛ είναι 2.
1)Στο μοντέλο APC PL8VT3-DE οι 4 απο τιϛ 8 υποδοχέϛ είναι μονίμωϛ ενερποιημένεϛ(always on)είτε ο διακόπτηϛ είναι στο ON είτε στο OFF,που είναι βολικό(ασφαλώϛ το πολύπριζο να είναι στην πρίζα),ενώ στο μοντέλο APC PMF83VT-GR οι 8 υποδοχέϛ τροφοδοτούν με ρεύμα μόνο όταν ο διακόπτηϛ είναι στο ON.
2)Πάλι στο μοντέλο APC PL8VT3-DE μια υποδοχή τιϛ 4 μόνιμα ενεργοποιημένεϛ είναι συμβατή με την τεχνολογία PLC(powerline communication).Έχω κάνει σχόλιο για το PLC συμβατότητα στην σελίδα του μοντέλου APC PL8VT3-DE κάτω απο τα καταστήματα.
Οπότε ασυζητητί για εμένα επιλέγειϛ το μαύρο μοντέλο APC PL8VT3-DE.Πάντωϛ και τα 2 μοντέλα παρέχουν εγγυημένη ασφάλεια.
Τέλοϛ όσον αφορά το να συνδέσειϛ ένα πολύπριζο σε ένα άλλο πολύπριζο εγώ πιο παλία το είχα κάνει και εκτόϛ απο τιϛ πιο πολλέϛ υποδοχέϛ είναι σαν το δεύτερο πολύπριζο να παρέχει διπλή ασφάλεια,οκ,αλλά ο κατασκευαστήϛ λέει κατηγορηματικά όχι για θέμα ασφάλειαϛ.Εδώ είναι δική σου ευθύνη μετά τι θα κάνειϛ.Έγω όπωϛ είπα το είχα κάνει χωρίϛ κανένα πρόβλημα.
Χρόνια πολλά.Καλή συνέχεια.

3 Σχόλια

Ioannis_Tef

Ευχαριστω! ^_^ Χρονια Πολλα! Θα παρω το μαυρο... χαχα ! Εεε και οταν δεν υπαρχει αλλη εναλλακτικη μιας και η πριζα στον τοιχο ειναι μια, θα πρεπει να συνδεσω στο 1 πολυπριζο αλλο 1 :D.

Ioannis_Tef

Καλησπερα! Σημερα παρελαβα τα 2 πολυπριζα και ολα καλα μεχρι στιγμης! Βεβαια να πω την αληθεια της ξανθιας... δεν εχω καταλαβει πως δουλευει αυτο το εργαλειο περι "cable managment" αλλα οκ... και το PLC δεν εχω πολυκαταλαβει.... αλλα οκ παλι χαχα.. τωρα για εναν υπολογιστη ποσο διαφορα να κανει.

Thimosofos

@Ioannis_Tef Ο όρος "cable managment" αναφέρεται στην διαχείριση των καλωδίων που θα συνδεθούν επάνω στο πολύπριζο.Δηλαδή τα καλώδια που θα συνδέσεις να είναι τακτοποιήμενα στον γκρί οδηγό που επεκτείνεται.
Τέλος το "PLC" είναι μια μέθοδος επικοινωνίας που χρησιμοποιεί ηλεκτρικές καλωδιώσεις για να μεταφέρει ταυτόχρονα δεδομένα και ηλεκτρική ενέργεια. Είναι επίσης γνωστός ως φορέας ηλεκτρικής γραμμής.
Αν δε σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο απλά χρησιμοποίησε αυτήν την υποδοχή που γραφει "PLC Compatible" όπως όλες τις άλλες.

Όνομα χρήστη