What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
sfinarel9

καλησπέρα! σε 3 φυσικά καταστήματα που πήγα για να δω από κοντα τη συγκεκριμένη συσκευή, και στα 3 ο κάδος για να κλείσει χρειαζόταν πολύ πίεση και φαινόταν χαλασμένες ως προς το κούμπωμα. Εχω ενδοιασμό στο εάν και στο σπίτι μου μετά από 500 φορές ανοιξε-κλεισε έχω το ίδιο θέμα. Γνωρίζει κάποιος που την έχει πάρα πολύ καιρό να με ενημερώσει σχετικά με αυτό? (εννοείται ότι έχω στο μυαλό μου ότι ο καθένας που πάει στα μαγαζιά ανοιγοκλεινει τον κάδο τουλάχιστον 15 φορες)

Username

2 Replies

George_Choremis

Την έχω 2 χρόνια.. μαγειρεύει τα πάντα άψογα. Από τηγανιτές πατάτες, όλα τα κρέατα λες και είναι στα κάρβουνα.. ομελέτες, λαχανικά.. κανένα πρόβλημα.. εύκολο καθάρισμα.. υγειηνο μαγείρεμα. Την χρησιμοποιώ καθημερινά..

Username
pgp74

Καλησπέρα! Την έχω 1 χρόνο και 3 μήνες, την χρησιμοποιούσα σχεδόν καθημερινά για περίπου 13 μήνες. Όχι, ο κάδος δεν θέλει πολλή πίεση για να κλείσει, αρκεί να τον έχεις βάλει σωστά, δηλαδή στην σωστή ευθεία. Φτάνει περίπου 1 εκατοστό πριν σφραγίσει κι εκεί ναι, θέλει ένα πιο δυνατό σπρώξιμο για να ασφαλίσει. Εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ κακό και, μετά από τόση χρήση, δεν έχει σπάσει, ούτε καν έχει χαλαρώσει. Αν θέλεις να σου το πω συγκριτικά, ναι, κλείνει πιο δύσκολα από μία Ronshon που έχω αλλά δεν το βλέπω ως πρόβλημα.

Username