What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
polygon

Καλησπέρα, σκοπεύω να αγοράσω το Quest 2 αποκλειστικά για PCVR. Εχω AMD Ryzen 5 3400G, AMD RX 5500XT 8gb και DDR4 16gb ram 3200mhz. Θα υπάρξει κανένα θέμα με παιχνίδια τύπου Half Life Alyx, Payday 2, Minecraft (ή γενικά single player story games και δράσης); Αν ναι, τι είδους performance θα δω με αυτα τα χαρακτηριστικά; Αν είναι αρκετά κακό performance τι χρειάζεται να αναβαθμιστεί; Η εφαρμογή του SteamVR (Valve Index) για τα system requirements μου λεει οτι ο υπολογιστής μπορεί να αντέξει VR αλλα δεν μου δίνει κάποιο benchmark η κάποια test results.
Επίσης, όσων αφορά το καλώδιο για σύνδεση με τον υπολογιστή, ποιό θα προτείνατε να πάρω; Η μητρική μου δεν έχει Type C αρα αναγκαστικά θα είναι Type C το Type A υποθετω. Στην παρούσα στιγμή, η ασύρματη σύνδεση δεν είναι εφικτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Username

1 Reply

Greek pro

Καλησπερα (σορρυ για την καθυστερημενη απαντηση), 1) Απο οτι βλεπω, το συστημα σου μπορει να τρεξει PCVR καθως τηρει τις ελαχιστες απαιτησεις.

2) Απο performance δεν μπορω να πω 100% στα σιγουρα, αλλα υποθετω πως θα τρεχει ειτε οριακα, ειτε ικανοποιητικα με τις σωστες ρυθμισεις (εφοσον η ψυξη, το καλωδιο link ειναι καλα + δεν τρεχεις αλλες εφαρμογες εκτος μονο απο το steam και το oculus app οταν παιζεις VR). Η εφαρμογη steamvr που κανει benchmark ειναι παλια οποτε μην την εμπιστευεσαι 100%.

3) Για το καλωδιο θα σου προτεινα να παρεις οποιαδηποτε εχει 5GBPS ταχυτητα και ειναι usb 3.0+. Εγω εχω παρει ενα γκρι usb 3.2 5m 5GBPS (USB A To USB C), το οποιο μπορεις πολυ ευκολα να βρεις απο αλλα site (τα γνωστα της κινας, οπως τε + μου), ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το καλωδιο. Υπαρχουν πολλα ιδια οποτε παρε ενα που να εχει λογικη τιμη και καλες αξιολογησεις (προσεξε αυτα που λενε πανω απο 5gbps διοτι ειτε ειναι ψευτικα, ειτε ειναι απλα 5GBPS και δεν θα δεις διαφορα).

Για καλυτερο performance θα σου προτεινα να εκανες αναβαθμιση την καρτα γραφικων και τον επεξργαστη, διαφορετικα θα χρειαστει να πειραματιστείς με τις ρυθμισεις. Μακαρι να βγω λαθος και να σου τρεχει πολυ καλυτερα.

Ελπιζω να σε βοηθησα, οτι αλλος χρειαστεις γραψε.

Username