Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
dimos_431

μολισ το αγορασα και πηγα να το δοκιμασω σε σχεδον ευθεια και δεν τραβαει .Μαξ 10-11 χλμ/ωρα. μπαταρια στο 50-60 %. Θελει πρωτα γερη φορτιση και μετα να το δοκιμασω ?τι φαση?

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
Antonios_Monastiridis

Επίσης να προσθέσω,τα λάστιχα δεν είναι έτοιμα,θέλουν φούσκωμα. Σε ένα βενζινάδικο βάλε τα bar που συστήνονται στα ελαστικά και θα δεις ότι τσουλάει φουλ.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
nektariosgr

το χεις ενεργοποιησει ή ακομα κανει μπιπ μπιπ; συνδεσε το με το xiaomi home στο κινητο και κανε τις απαραιτητες αναβαθμισεις κλπ

1 Σχόλιο

dimos_431

το ενεργοποίησα και του δωσα και μια φορτιση μεχρι το 100% και το εβγαλα να το δοκιμασω και 1ον ζοριζεται και στισ πιο ευκολες ανηφορες και επισησ καπου στο 30% της μπαταριασ μου εβγαλε το εξης μηνυμα στην εφαρμογη : the battery level is under 30% and the scooter is not powered on for about 10 consecutive days, the battery will enter into sleep mode.
Υ.Σ : ειδα στην εφαρμογη οτι η μπαταρια κατασκευαστηκε τον 09/21 δεν ξερω αν παιζει ρολο και δεν νομιζω , αλλα θα του δωσω 2-3 φορτισεις ακομα και αν δεν δω διαφορα θα χρησιμοποιησω την εγγυηση

Όνομα χρήστη