Καλησπέρα ειμαι μεταξύ urbanglide pro boost και emmotion f1. Ειμαι 1,90 και 100 κιλά. Τι προτείνετε ? Ευχαριστώ πολύ.
See in detail the terms of use for the Product Questions
Καλησπέρα ειμαι μεταξύ urbanglide pro boost και emmotion f1. Ειμαι 1,90 και 100 κιλά. Τι προτείνετε ? Ευχαριστώ πολύ.
3 Replies
Το inmotion climber και οχι το F1 ειναι το αντίστοιχο για να σκαρφαλώνει λόφους έχει καλύτερη μπατταρία,δεν εχει αναρτήσεις αν και όπως λένε πατάει μαλακά το δρόμο..Το γαλλικο εχει καλύτερες αναρτήσεις..και χειρότερη μπατταρια απο το Κινεζικο που ειναι φτηνότερο
Το inmotion υπερτερεί μόνο σε αυτονομία και πάνω κάτω έχουνε τα ίδια χρήματα. Δεν βλέπω λόγο να μην επιλέξεις pro boost.
5 Comments
Το inmotion ειναι 10 φορες καλυτερη μαρκα ποιοτηκα εχει καλο IP rating. Δεν υπαρχη λογος να παρει το urbanglide
Εγώ γέρνω προς το πολωνέζικο kucirin G2master που εχει φοβερες κριτικες..οι 4 επιλογες 1.urbanglide proboost 2.,kucirin g2 master, 3. inmotion climber k.. 4.Nineboot max G2
https://www.banggood.com/EU-DIRECT-KuKirin-G2-Master-Electric-Scooter-20_8Ah-52V-1000W+2-Dual-Motor-10in-Folding-Moped-Electric-Scooter-60-70KM-Mileage-Electric-Scooter-Max-Load-120Kg-p-2006475.html?utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_organic&gmcCountry=GR&utm_content=minha&utm_campaign=aceng-pmax-gr-en-pc¤cy=EUR&cur_warehouse=CZ&createTmp=1&utm_source=google&utm_medium=cpc_us&utm_content=suki2&utm_campaign=cceng-pmax-caxx-ods-brad-kukirin-20240223&ad_id={{ad.id}}&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIvtLWh-vrhQMVJqCDBx1-2AibEAYYAyABEgIEjPD_BwE