Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
gtccw3y

καλησπέρα ενδιαφέρομαι να πάρω αυτό το πατίνι τον Ιανουάριο και έχω κάποιες ερωτήσεις αξίζει το συγκεκριμένο μοντέλο (ξέρουμε ημερομηνία κατασκευης;) αυτήν την περίοδο η μπορώ να βρω κάτι καλύτερο επίσης όλα καλά αλλά πως το ασφαλιζεις σωστά και πως το προστατεύεις απο κλοπή,όταν πειράξεις νομίζω σε αυτο γίνεται στα 45 και στα 60 (εσύ επιλέγεις τα χιλιόμετρα που θέλεις να πηγαίνει πχ εκτός απο 45 και 60 μπορεις να το βάλεις 65 η 40 η 38 και αν ναι ποιο είναι το μεγιστο που μπορεις να επιλέξεις) την ταχύτητα υπερθερμενεται η γενικά γιατί είχα το mi pro 2 το είχα πειράξει και από τότε εκτός ότι η μπαταρία εξαντλουταν πολύ γρήγορα έκαιγε και η ρόδα με το μοτέρ και φοβόμουν μήπως καεί. Όταν πειράξουμε την ταχύτητα μπορούμε μετά να το επαναφέρουμε στην εργοστασιακή του ρύθμιση και μήπως έχει την λειτουργία όταν πατάς παρατεταμένο το γκάζι να προχωράει μόνο του όπως στο mi και τέλος τι αξεσουαρ γενικά χρειάζεται να πάρεις μαζί με το πατίνι η μήπως χρειάζεται και δίπλωμα εφόσον πειράζεις την ταχύτητα,υπάρχει τρόπος να το κάνω αδιάβροχο ώστε να το προστατεύσω από βροχή και λακκούβες με νερό; ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

diofar

Δυστυχώς max ταχύτητα είναι 36, ό,τι και να λένε στο youtube. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να βγάλεις τον κόφτη από κάτω εντελώς βέβαια. Αν ξέρει κάποιος ας πει, γιατί το πατίνι φαίνεται να έχει δύναμη για τουλάχιστον ως τα 45 πραγματικά.

Όνομα χρήστη
bill_gangsta

Φιλε μην "πειραζεις" τιποτα αμα θες να εχεις το πατινι για χρονια. Αμα θες πιο γρηγορο δωσε πιο πολλα χρηματα και παρε αλλο. Καλο θα ηταν αμα πας πανω απο 25 να εχεις διπλωμα. Μπορεις να το ανοιξεις και να βαλεις σιλικονη αλλα καλυτερο θα ηταν να επερνες κατι με καλο ip rating και γενικα ν' αποφευγης την βροχη.

7 Σχόλια

gtccw3y

Ωραία με αυτά τα χαρακτηριστικά ποιο πατίνι θα μου προτείνατε;

bill_gangsta

Εχω να σου προτεινο το Inmotion S1F με καλο ip rating(55), αναρτησεις και 40 χιλ. τελικα χωρις κοφτη. Εχει μετρια αυτονομια αλλα χαμηλη τιμη. Επισης το Segway P100SE (εχουν λαθος φωτο στο σκρουτζ) εχει και αυτο αναρτησεις 45 χιλ. τελικη αμα αλλαξεις το region σε αμερικη και εχει καλη αυτονομια. Κοιτα και το Vsett 9 και 9+ τα προτεινο και αυτα.

Dimitris24270

Καλησπέρα bill_gangsta Μήπως ξέρεις αν Μπορώ να μαλακώσω τις αναρτήσεις;;;

Όνομα χρήστη
petertsavlias

Λοιπόν φίλε αυτό το πατινι είχα, του είχα κάνει την αναβάθμιση των 40 χτω
Ήταν τέρας δύναμης, το έχω γράψει πολλές φορές εδώ μέσα, αναρτήσεις φρένα τρομερά, αλλά πάσχει στην μπαταρία.
Στους 7 μήνες που το είχα την αντικατέστησα 2 φορές.
Και τις δυο εγγύηση βέβαια αλλά το γιατί είναι το πρόβλημα.
Έχω επίσης ένα xiaomi2 εδώ και πάνω από δυο χρόνια, του έχω πιει το αίμα και εγώ και ο γιος μου, τι νερά σε λακούβες τι βροχές , και έχει χάσει μόνο 10% απόδοση η μπαταρία του.
Σκυλί μαύρο.
Όπως καταλαβαίνεις το urban το πούλησα και ένιωσα να μου έφυγε ένα βάρος από πάνω μου γιατί δεν ήξερα τι θα μου βγάλει πάλι στο μέλλον και γιατί όταν κάτι δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί του.

1 Σχόλιο

gtccw3y

Ωραία με αυτά τα χαρακτηριστικά ποιο πατίνι θα μου προτείνατε;

Όνομα χρήστη