Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Nick_Stergiou96

Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει αρκετά χιλιόμετρα; Πως είναι η αντοχή του; Από βλάβες (ηλεκτρονικές, μηχανικές); Εντυπωσιάστηκα από απάντηση εδώ ότι δεν μπορεί να κινηθεί σε βρεγμένο δρόμο. Είμαι κάτοχος ενός Xiaomi pro και μετά από 4500χλμ, έχω μείνει ευχαριστημένος από την αδιαβροχοποίησή του (IP54). Έχω κινηθεί πολλές φορές με βροχή. Ο βασικός λόγος που θέλω να κάνω αναβάθμιση είναι να έχω περισσότερη δύναμη στις ανηφόρες.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

diofar

Τρομερή αντοχή, τρομερή δύναμη, εξαιρετική αυτονομία. Απλά δεν πάει πάνω από 36χτω πραγματικά, ενώ φαίνεται να αντέχει άνετα 45...

Όνομα χρήστη
petertsavlias

Λοιπόν το πήρα μετά από ενάμιση μήνα, όλα καλά, έκαναν αντικατάσταση μπαταρίας αν και είχε πάρει υγρασία μέσα, χωρίς παρατράγουδα .
Όλα καλά, καλά μας χιλιόμετρα .

3 Σχόλια

Nick_Stergiou96

Σε ευχαριστώ Peter για τις απαντήσεις σου και για τη γενικότερη συνεισφορά σου εδώ...

jinada_jinada

Ενάμιση μήνα κάνανε σου φτιάξουν το πατίνι?έλεος.Αρα εγώ που κλείνει ένα μήνα μέσα σίγουρα θα θέλει άλλον μισό και από τον κωρσοβολο μου λέγανε μέχρι μήνα.

Όνομα χρήστη
petertsavlias

Φιλε το πατίνι είναι τέρας δύναμης. Όταν δουλεύει και με τα δυο μοτέρ τρομάζεις.
Ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα.
Μηχανικά προβλήματα δεν μου έχει βγάλει, αλλά εγω έγραψα πως έπιασε η βροχή το γιο μου στο δρόμο, και τι να κάνει το παιδί δεν είχε που να κρύψει το πατίνι, και βράχηκε.
Έ το έχουμε για σέρβις στην urban γιατί δεν φόρτιζε και μας είπαν από τον Κοτσώβολο που το αγοράσαμε πως μάλλον έχει πάρει υγρασία μέσα η μπαταρία.
Μάλλον … τι να πω το έχουν ήδη ένα μήνα μέσα, δεν έχω ειδοποίηση καμμία, όταν θα πάρω τη διάγνωση στα χέρια μου θα ενημερώσω.
Υ.Γ και εγώ xiaomi pro είχα, όντως είχε πολύ καλή αδιαβροχοποίηση, αλλά μπροστά σε αυτό είναι παιχνίδι.
Υστερεί στα πάντα, υπερτερεί μόνο στο βάρος του πατινιού.

Όνομα χρήστη