What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
katerina2105

την εχω στην κατοχη μου απο το Νοεμβρη του 2021. πολυ καλη οθονη. το μονο που δεν ξερω ειναι πως να την κλεινω τελειως για να μην μενει στην αναμονη και καταναλωνει ρευμα. σημειωνω οτι στο δωματιο μου εχω μονο μια πριζα και συνεπως εχω βαλει πολυμπριζο. δεν μπορω να κλεινω το πολυμπριζο μιας και πανω εχω το ρουτερ και το ασυρματο τηλεφωνο. ξερετε εαν εχει καποια ρυθμιση η οθονη ή απλα να συνεχισω να τη βγαζω απο τη πριζα οπως εκανα εως τωρα?

Username

1 Reply

_pxro_

Καταρχήν, στο κάτω μέρος της οθόνης στο κέντρο ακριβώς εκεί που είναι το λαμπάκι θα βρεις ένα κουμπί, πατώντας το θα σου βγάλει επιλογές και κουνόντας το προς τα κάτω θα δεις γράφει "Power off" νομίζω, πάτα το κουμπί μία φορά και θα κλείσει. Θα είναι ανοιχτό το λαμπάκι όμως οπότε αν θες να σβήνει όταν κλείνει η οθόνη θα πας στον menu με τον τρόπο που είπα πριν μόνο που θα κουνήσεις το κουμπί προς τα πάνω και εκεί που λέει System βρες την επιλογή "Power LED On" πάτα το και επέλεξε "working". Έτσι το λαμπάκι θα είναι ανοιχτό όταν η οθόνη δουλεύει και μόλις την κλείνεις θα σβήνει και αυτό.

Username