What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
karlosamos

Γνωρίζει κάποιος/α το κόστος αλλαγής στο λουράκι και την μπαταρία;
Γνωρίζει κάποιος αν δέχεται ειδοποιήσεις από viber, messenger κτλ και αν μπορείς να απομονώσεις ποιες από αυτές θα σου έρχονται; Γιατί σε ένα βίντεο που είδα σαν να κατάλαβα ότι παίρνει ειδοποιήσεις μόνο από e-mail, κλήσεις, sms και τις λαμβάνεις όλες ή καμία. Ισχύει;
Για παράδειγμα έχω συνδέσει μία κάμερα ασφαλείας στο κινητό μου και μου έρχονται ειδοποιήσεις. Πρώτον θα τις δέχομαι τις ειδοποιήσεις και δεύτερον θα μπορώ να δέχομαι μόνο αυτές; Γιατί ειδοποιήσεις από e-mail και sms δεν με ενδιαφέρουν.
Ευχαριστώ.

Username

2 Replies

Username
V_Vii

To ρολοι εχει μια πολυ απλη και ξεκαθαρη λειτουργια με τις ειδοποιησεις: τις δειχνει ΟΛΕΣ και δεν μπορεις να το αλλαξεις αυτο. Οταν λεμε ΟΛΕΣ εννοουμε ολες τις ειδοποιησεις που λαμβανει στο notification bar το κινητο σου (δηλ ακομα και αν βγαλεις και αποθηκευσεις ενα screenshot στο κινητο σου και εμφανιστει ενα εικονιδιο στο notification bar, οτι το εσωσες, θα το δεις κ στο ρολοι). Ολο αυτο σημαινει οτι δε θα μπορεις να διαλεξεις τι ειδοποιησεις θα λαμβανεις στο ρολοι. Προσωπικα δε με ενοχλει αυτο αλλα καταλαβαινω οτι μπορει να ειναι 'dealbreaker' για καποιους.

Στα θετικα παντως ειναι οτι αποφασιζεις αν θα ερχονται οι ειδοποιησεις με ηχο, δονηση ή και τα δυο, οπως βεβαιως και το οτι μπορεις να εχεις το ρολοι σε flight mode και να μη λαμβανεις απολυτως τιποτα.

Username