Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
liznik8

Καλησπέρα. Μέχρι στιγμής έχω χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα για βαμβακερά στις 400 και 800 στροφές. Κατά τη διάρκεια των ξεπλυμάτων που αρχίζει και ανεβάζει στροφές (σα να στύβει ενδιάμεσα) ακούγεται πολύ ο κάδος και η πόρτα του πλυντηρίου πηγαίνει μπρος πίσω (χωρίς να ανοίγει ή να υπάρχει κάποια διαρροή). Έχω την αίσθηση ότι θα "απογειωθεί". Μόλις πάρει πιο πολλές στροφές έρχεται στα ίσα του και κινείται ομαλά. Έχει κανείς το ίδιο θέμα; Πώς το αντιμετώπισατε;
Σημειωτέων έχω βγάλει τις βίδες μεταφοράς και το πλυντήριο είναι αλφαδιασμένο. Βέβαια δεν το φορτώνω πολύ (50%-60% του κάδου). Τι μπορεί να φταίει;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

giorgio_t_61

εχω το ιδιο ακριβως προβλημα και εχω δοκιμασει ολους τις πιθανους συνδιασμους για χωτηρικοτητα πλυσης και στροφες , στις 400 και 800 δαιμονιζεται ξεκαθαρα...

Όνομα χρήστη
Κυρος

Να βάζεις τη σωστή ποσότητα ρούχων γιατί αν βάζεις λίγα χαλάει η ισορροπία του κάδου και υπάρχει κίνδυνος φθοράς. Κ εμένα νομίζω το έκανε αυτό όταν βάλαμε πολύ λίγα ρούχα,κουνιόταν πολύ ο κάδος. Αν βάλεις σωστή ποσότητα ρούχων (μέχρι εκεί που να χωράει η παλάμη σου, στο πάνω μέρος του κάδου για να μπορούν να γυρίζουν και να πλυθούν) είναι αθόρυβο και σε αυτές τις στροφές που λες τελείως αθόρυβο.

Όνομα χρήστη