Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
i_Zoi_Meta

Γειά σας. Ήθελα να ρωτήσω την χαζή ερώτηση που (σε ποιο θηκακι 1 ή 2) βάζετε το απορρυπαντικό? Είχα συνηθίσει να βάζω το απορρυπαντικό μέσα στον κάδο (με μπάλα) αλλά παρατήρησα ότι όταν το κάνω σε αυτό το πλυντήριο μετά από λίγο δεν έχουν σαπουναδα τα ρούχα. Επιπλέον πρόσεξα ότι νερό ρίχνει και στο θηκακι της προπλυσης ταυτόχρονα με εκείνο της πλύσης για να πάρει το απορρυπαντικό.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Pan_Man86

Στο 2 θα βάζεις απορρυπαντικό όταν δεν χρησιμοποιείς προπλυση. Αν βάλεις και προπλυση για την προπλυση θα βάλεις λίγο στο 1 και κανονικά στο 2.
Ρίχνει νερό για να το κρατάει καθαρό σε περίπτωση που υπήρχαν υπολείμματα όπως επίσης όταν το βάζεις με μπάλα μέσα στον κάδο στην ουσία το αποστραγκιζει γιατί όλα τα σαμσουνγκ πριν ξεκινήσουν το πλύσιμο τραβάνε με την αντλία τυχών υπολείμματα νερού από οπότε τραβάει και το απορρυπαντικό που πέφτει κάτω

1 Σχόλιο

i_Zoi_Meta

πωωω πω πολύ χρήσιμη η απάντηση σου. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια. Ναι, το έβαζα μέσα στο. κάδο και αναρρωτιομουν γιατί τα ρούχα δεν βγαίνουν καθαρά. σΣ ευχαριστώ ξανά

Όνομα χρήστη