What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Dimitris_Greece

Καλησπέρα.
Γνωρίζετε τι συμβαίνει και τρεμοπαίζει το κάτω μέρος της οθόνης;

Username

2 Replies

Hlias_Tatsis

ειναι το γνωστο προβλημα της καλωδιοταινιας.. η σαμσουνγκ φυσικα θα σου πει οτι ειναι πλακετα και ιστοριες για αγριους.. αλλα αυτο γινετε για να αποφυγει να σου κανει μια επισκευη των 20-30 ευρο και να σε προκαλεσει η να πληρωσεις 50+ η να αγορασεις αλλη συσκευη.. πηγενε σε καποιο τοπικο γνωστο μικρο μαγαζι και θα στο επισκευασει.

3 Comments

Dimitris_Greece

καλησπερα. παρατήρησα ότι το κανει μόνο όταν δεν έχει καλό σήμα το κινητό και ψάχνει να βρει.μετακομισα και ισιωσε ?.
πάντως το κινητό είναι μια χαρά τόσο καιρο χωρίς κανένα κόλλημα.μοναδικο του μειονέκτημα η μπαταρία...

veloster2409

Καλημέρα, τί τους λέμε να αντικαταστήσουν;; "καλωδιοταινία;"
Ακόμα το έχω γιατί κατά τα άλλα είναι καλό κινητό...

Hlias_Tatsis

Veloster2409 αν πας σε καποιο μικρο μαγαζι που κανει επισκευες.. και του πεις οτι πιθανον εχει προβλημα η καλωδιοταινια θα στο φτιαξει και δεν θα εχεις προβλημα και θα εχεις μια οικονομικη επισκευη. απο οτι εχω καταλαβει η κεντρικη καλωδιοταινια.. συνδεει τα παντα.. απο ηχειο οθονη δαχτυλικο ... μεχρι και σημα..στην συσκευη.. ναι ειχε και αυτη την αστοχια.. εκτος αν εισαι ατυχος Dimitris_Greece ... οπωτε πρεπει να αλλαχθει η κεραια που θα σου παει στο 50ρι.. (το ανταλακτικο κοστιζει 30 ευρο)

Username
veloster2409

Δυστυχώς είναι hardwarικό πρόβλημα. Η Samsung μου άλλαξε μητρική μόνο κ το πρόβλημα συνεχίζεται... Το έπαθαν πολλοί...

2 Comments

Hlias_Tatsis

η σαμσουνγκ σε κοροιδεψε αδερφε.. λυπαμε.. η καλωδιοταινια σου δεν λειτουργουσε σωστα. και αντι να την αντικαταστησουν .. σου ειπαν το στορι που θελανε τιποτε παραπανω!

Username