What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Chris_Bleck

Καλησπερα. Δεν εχω αγορασει ποτε μου smartwatch. Θελω να ρωτησω τις διαφορες αναμεσα σε LTE και Bluetooth. Δλδ αν τρεχω με τη Bluetooth θα πρεπει να εχω και το κινητο μαζι για gps? Οσον αφορα κινητο εχω τι s21 ultra και τα.galaxy buds οποτε μουσικη στο γυμναστηριο και κλησεις τις δεχομαι απ τα.ακουστικα

Username

1 Reply

George_Machairas

Το ρολόι έχει ενσωματωμένο gps άρα κάνει καταγραφή διαδρομής και παράλληλα μετρά σφυξεις ταχύτητα κλπ. Επισεις μέσω του bt θα ακούς από το ρολόι μουσική βστα ασύρματα ακουστικά.
Όταν το ρολόι είναι lte έχεις τη δυνατότητα να δέχεσαι κλήσεις χωρίς να έχεις μαζί σου το κινητό. Υπόψιν ότι κλήσεις και ειδοποιήσεις μπορείς να έχεις και στην bt έκδοση του ρολογιού όταν είσαι συνδεμένος σε wifi πχ στο γυμναστήριο και το κινητό αφημένο στο σπίτι (αλλά συνδεμένο στο wifi του σπιτιού).

2 Comments

Chris_Bleck

Οποτε το lte ειναι μονο για κλησεις?? Και ιντερνετ για σποτιφαι πχ πως ακους με το bt?

George_Machairas

Μπορείς να έχεις streaming μουσική ή και offline αποθηκευμένη στο κινητό. Πχ εγώ στο δικό μου έχω 40 τραγούδια σε μια playlist. Απλά πατάω play στον music player του κινητού και ακούω τη μουσική τρέχοντας μέσω bt

Username