Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
funky

Έχω μια περίεργη εμπειρία, μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Έβαλα ένα WD_Black SN770 2TB και το σύνδεσα σε ένα MacBook Pro M1. Στην αρχή δεν το έβλεπε καθόλου, μετά από λίγη ώρα το είδε, έκανα φορμάτ, πάω να γράψω - ΤΙΠΟΤΑ. Περνάνε20 δευτερολεπτά, αρχίζει και γράφει. Βάζω το Black Magic Speed, δεν ξεκινάει ΚΑΝ να γράφει. Περνάει μισό λεπτό, που το app κοντεύει να κρασάρει, ξεκινάει και γράφει, πιάνει 800-900 ταχύτητα. Ο SSD είναι δοκιμασμένος και δουλεύει κανονικά. Βάζω ένα ADATA 500ΜΒ (γεμάτο αρχεία) και το διαβάζει μεν, κομπιάζοντας δε. Τον έχω δοκιμάσει σε όλες τις θύρες type C του Μακ και σε ένα πισι με type-C. Τι λέτε, χαλασμένο;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Dimitris_Margaritis8454

εγώ εχω ένα macbook air m1 & mac mini m2 και μου παρουσιάζει αυτά τα πρόβλήματα και μένα! έχω εκνευριστεί. πήγα να ελέγξουν τον δίσκο και μου είπαν ότι παίζει κανονικά. Αναγκάστικα να πάρω άλλο enclosure και το πρόβλημα παραμένει! (πήρα αυτόν: Kingston SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0 https://www.skroutz.gr/s/55365002/Kingston-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-4-0-SNV3S-1000G.html) και σκέφτομαι να αλλάξω δίσκο! ποια είναι η γνώμη σας; (enclosure έχω αυτά: Ugreen CM400 Θήκη για Σκληρό Δίσκο M.2 PCI Express NVME με σύνδεση USB 3.1 Type-C & ένα της fazen (από πλαίσιο)! ) *έχω παραγγείλει και ένα Acasis enclosure 40Gbps

Όνομα χρήστη
PETROS_KORONIDIS

Όταν οι SSD έχουν προβλήματα συνηθίζουν να εξαφανίζονται από το συστήμα και μετά να επανεμφανίζονται. Μπορεί να δουλέψουν κανονικά για εβδομάδες και να το επαναλαμβάνουν το ίδιο πρόβλημα. Μάλιστα μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα στην εγγραφή αρχείων τα οποία καταστρέφονται (ελάχιστα σε αριθμό και όχι συνέχεια). Είχα ανάλογα προβλήματα με έναν SN770 1TB και τον άλλαξα γιατί έχω σημαντικά αρχεία. Μάλιστα συχνά κολλάει για ώρα και το BIOS στην εκκίνηση του υπολογιστή ακόμα και αν δεν είναι boot disk. Έχεις Mac οπότε πιθανά δεν είδες ανάλογα προβλήματα. Μάλλον πας για άλλον σκληρό. Άντε να δούμε πως θα το πάμε και οι δύο σε εγγύηση, δεν είναι εμφανές το πρόβλημα.

1 Σχόλιο

funky

Ευχαριστώ για το μήνυμά σου Πέτρο. Το δίσκο τον έχω βάλει σε πύργο σαν δεύτερο nVme και προς το παρόν, δεν κατάλαβα να πηγαίνει κάτι στραβά, ελπίζω να μην έχεις δίκιο!

Όνομα χρήστη